TNT si-a extins reteaua mondiala

Joi, 31 Mai 2007, ora 12:56
1274 citiri

Compania de curierat TNT Express a adaugat 150 de noi tari la lista de destinatii internationale accesibile prin serviciul Economy Express, potrivit unui comunicat al firmei.

"TNT Express este prima companie de curierat rapid capabila sa ofere serviciul rutier Economy Express in aproape orice loc din lume. Asiguram, astfel, o si mai mare flexibilitate a ofertei noastre, iar partenerii TNT au posibilitatea de a analiza si opta intre avantajele serviciului rutier - Economy Express si ale celui aerian - Global Express, atunci cand isi evalueaza propriile nevoi de transport", declara Bogdan Enache, Country General Manager TNT Romania.

Prin exploatarea combinata a retelelor rutiere si aeriene proprii, TNT ofera clientilor o alternativa eficienta pentru transporturile de dimensiuni mari. Astfel, pot fi expediate si receptionate transporturi intre continente diferite, indiferent de distante.

"De exemplu, un colet trimis in Statele Unite prin serviciul TNT Economy Express de catre un client din Romania va fi rutat prin intermediul retelei rutiere si a numeroaselor centre operationale TNT, fiind ulterior preluat prin conexiunile aeriene si livrat la destinatie in timpul cel mai scurt", explica Bogdan Enache.

TNT Romania exploateaza aceste capacitati de transport sporite, prin intermediul celor trei porti rutiere (si totodata aeriene) internationale de la Otopeni, Timisoara si Cluj-Napoca.

Compania intentioneaza sa continue cresterea numarului de destinatii acoperite de serviciul TNT Economy Express in 2007.

TNT Express livreaza saptamanal 4,1 milioane colete, documente si marfa in peste 220 de tari, prin intermediul retelei sale.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...