Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Search Engine Marketing: Ultimele tendinte, prezentate in cadrul unui eveniment dedicat

Search Engine Marketing: Ultimele tendinte, prezentate in cadrul unui eveniment dedicat


Cele mai noi tendinte din Search Engine Marketing se vor discuta la Bucuresti in cadrul SEM Days, cel mai important eveniment de SEO si PPC din Europa de Sud-Est, care va avea loc pe 24 si 25 septembrie.

Dupa succesul evenimentelor SEM Days 2012 si 2013, care au reunit peste 300 de participanti la fiecare editie, cei mai multi dintre ei detinatori de business-uri sau coordonatori ai unor segmente de business online si nu numai, anul acesta evenimentul isi extinde audienta la 500 de persoane, pentru a creste impactul informatiilor oferite in cadrul celor doua zile de prezentari si workshop-uri.

Asadar, pentru orice companie cu prezenta online, SEM Days reprezinta o oportunitate de a afla direct, de la unii dintre cei mai asteptati specialisti in Search Engine Marketing, pe plan international si local, care sunt cele mai noi si competitive solutii din domeniu, exemplificate prin studii de caz relevante si aprofundate prin workshop-uri specifice.

SEM Days isi pastreaza structura de 2 zile: in prima zi de conferinta, participantii vor afla de la generalitati despre marketingul in motoarele de cautare, pana la tehnici de management al reputatiei online, urmand ca in cea de-a doua zi sa aprofundeze functionalitatile instrumentelor specifice de SEM si modul in care acestea livreaza rezultate cuantificabile.

Tot mai multe persoane au tendinta sa realizeze research exclusiv prin deja obisnuita cautare in Google, inainte de a achizitiona un produs sau un serviciu.

Conform consumerbarometer.com, in 2013, in Romania, 63% dintre cei care au achizitionat servicii si produse au cautat informatii prin intermediul Google, in crestere fata de 59% in 2012. In acest context, depinde de fiecare business cum reuseste sa gestioneze tehnicile de SEO si PPC, asa incat sa devina cat mai vizibil pentru publicul sau relevant, care cauta cele mai bune solutii online.

De aceea, SEM Days va aduce si in acest an la Bucuresti speakeri de renume international, care sa prezinte cele mai noi tendinte din Search Engine Marketing, pentru marketerii, managerii si antreprenorii interesati de cresterea vizibilitatii in online, cu rezultate masurabille.

SEM Days 2014, cel mai mare eveniment de profil din regiune, organizat de SEO monitor si 2Parale, va oferi informatii de actualitate din domeniu pentru peste 500 de budget owners, manageri de marketing si brand, online marketing manageri, coordonatori de business-uri si antreprenori online.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1302 ori