Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reteaua Vodanet se extinde cu Imagoo

Reteaua Vodanet se extinde cu Imagoo

Imagoo are un nou actionar majoritar - Vodanet, iar Vodanet are un nou partener de dezvoltare - Imagoo. In urma unei tranzactii perfectate la inceputul lunii mai a.c., Vodanet detine in prezent partea majoritara din capitalul Imagoo.Asocierea s-a realizat cu scopul dezvoltarii conceptului Imagoo si a extinderii portofoliului de proiecte ale Vodanet.

"In vreme ce site-urile de revista presei au devenit un specific national, prin achizitia Imagoo, Vodanet arata modul sau specific de a sustine si de a crea valoarea. Desi am fi putut investi in site-uri care sa mute continutul de colo dincolo, am hotarat sa oferim cititorilor nostri o publicatie cu o reala amprenta intelectuala", explica Vlad Stan, general manager Vodanet.

Cu Imagoo, Vodanet va face si alti pasi in publishingul online si offline.

"Mi-este greu sa spun asta, dar viitorul chiar e pe internet! Domeniu in care Vodanet este pentru Imagoo alegerea cea mai buna. Mai departe, Imagoo si Vodanet vor dezvolta si altfel de proiecte media, despre care veti auzi nu peste multa vreme", precizeaza Iulian Trasa, publisher Vodanet si managing partner Imagoo.

A"Viata va fi online. Este viziunea Vodanet Media. Imagoo era piesa care ne lipsea. De cand am venit la Vodanet simteam nevoia unui asemenea proiect in portofoliu. Acum pot spune ca sunt fericit.A" adauga Ciprian Stavar, Director Marketing & Communications Vodanet.

Intrarea Imagoo in reteaua Vodanet va fi urmata de o relansare a conceptului Imagoo. Prin transformari succesive, de continut, forma si facilitati, Imagoo devine "portalul de imagine si comunicare Imagoo " si "revista de mediacultura Imagoo ".

"Imagoo isi va pastra tonul si abordarea, dar le va aplica intregului fenomen media - si restului, daca mai ramane ceva. Media, cultura si societate - cu tehnologiile si artele incluse. De la new media la arhitectura. Plus o revista a presei, adica a personajelor si mecanismelor din mass media", adauga Petre Munteanu, editorul unui noului proiect Imagoo .

Intrebata de Imagoo asupra acestei uniri de forte, Tanti Lenuta, ecologic manager, a conchis: "ma bucur ca astia de la imagu nu o sa mai faca atata mizerie pentru ca o sa scrie in Word."

Asadar, la buna vedere pe imagoo.ro, adica in reteaua vodanet.ro.

Despre Vodanet

Vodanet este reteaua de publishing online cu cea mai mare audienta din Romania. Cu o experienta de peste 7 ani pe piata din Romania, compania ofera solutii avansate de marketing online si de crestere a vanzarilor. Tehnologia AdClick poate manevra orice format de publicitate si ofera accesul la statistici complexe, iar conceptele AdMail si AdSmart permit trimiterea de e-mailuri comerciale catre diferite segmente de target premium.

Despre Imagoo

Imagoo a iesit in public in anul 2003, cu situl www.imagoo.ro, unul dintre primele situri despre imagine din Romania. Anul urmator a fost lansata si revista tiparita. Din 2005, dupa cum stiti, revista Imagoo are un continut si o grafica unice in revuistica din Romania; continutul si grafica in chestiune se refera in continuare la publicitate si la media, fara a lasa insa deoparte ceea ce onorabilii sai cititori numesc "cultura urbana".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1072 ori