Orlando Szasz, fostul CEO Renania, investeste in ecologie si agricultura

Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 09:45
3495 citiri
Orlando Szasz, fostul CEO Renania, investeste in ecologie si agricultura
Foto: Capital

Omul de afaceri care a pus bazele companiei Renania, Orlando Szasz, se pregateste sa demareze proiecte in ecoligie si agricultura.

Dupa ce a renuntat la fotoliul de CEO al companiei Renania, ramanand insa membru in Consiliul de Administratie, Szasz isi "cheltuie" timpul dezvoltand afaceri personale. A investit intr-un business de organizare de evenimente destinate mediului de afaceri, si este pregatit sa-si asume rolul de business angel si este pregatit sa o faca oriunde, fie in tara, fie peste hotare. Recunoaste insa ca este mai confortabil sa o faca in tara.

"Profitabil poate fi in ambele situatii, dar cred ca este mai confortabil in tara, deoarece cunosti absolut toate detaliile legate de mentalitatea oamenilor, a pietei, precum si cele legate de legislatie", a declarat Orlando Szasz, intr-un interviu acordat Business24.

Pentru cei care sunt curiosi care sunt atuurile pe care trebuie sa le aiba un initiator pentru a atrage atentia unui astfel de investitor, omul de afaceri face un scurt rezumat: "cota de piata pe care o detii, capacitatea businessului tau de a genera venit, precum si o proiectie ascendenta de viitor ascendenta. Conteaza, in esenta volumele si rulajul, cati si cat de des au nevoie clientii de produsul sau serviciul tau".

Citeste interviul integral in editia Business24 "Cum sa-i cheltuiesti", din acest weekend

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#investitii Orlando Szasz, #Orlando Szasz agricultura, #Orlando Szasz ecologie , #Manageri