Mondial SA a incheiat anul financiar 2006 cu o cifra de afaceri de 32.400.000 de euro

Vineri, 11 Mai 2007, ora 12:42
1257 citiri

Producatorul de obiecte sanitare Mondial SA, parte a grupului german Villeroy& Boch, a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 32.400.000 euro, in crestere cu 25% fata de 2005, si un profit de 4.500.000 euro.

"Evolutia fara precedent a domeniului constructiilor, reorientarea cumparatorului final spre calitate, dar si dezvoltarea unor relatii comerciale cu valoare de parteneriat, a determinat cresterea afacerilor companiei, care a devenit lider in Romania pe segmentul obiectelor sanitare, cu o cota de 45% din piata de profil. In urma rezultatelor financiare inregistrate compania si-a bugetat pentru anul in curs investitii de 1.3 mil. euro, sumele fiind destinate atat imbunatatirii procesului de productie, cat si unor activitati de marketing si promovare" a declarat dl. Garz Sorin - Country Manager Mondial SA.

Mondial SA a devenit parte a concernului Villeroy & Boch AG, pe segmentul "Baie&Wellness", in anul 1996, prin preluarea de catre compania germana a unui pachet de 51% din actiuni. In prezent, Villeroy & Boch AG, unul dintre cei mai importanti producatori de ceramica, cu o istorie de peste 250 de ani in domeniu, este actionar majoritar al MONDIAL, cu o participatie de 99,56 % din capitalul social al companiei.

Bloombiz

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...