Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Managerii sunt optimisti cu privire la evolutia activitatii firmelor

Managerii sunt optimisti cu privire la evolutia activitatii firmelor

Directorii societatilor comerciale estimeaza, pentru perioada februarie - aprilie, o crestere a activitatii din industria prelucratoare si constructii, insa, pentru sectorul de servicii, ei preconizeaza ca trendul se va mentine pozitiv fata de cele trei luni anterioare, informeaza miercuri INS.

Managerii intreprinderilor din industria prelucratoare estimeaza pentru urmatoarele trei luni o crestere a volumului productiei, atat pe total (sold conjunctural +18%), cat si pe grupe de marime a intreprinderilor.

Conform estimarilor din luna februarie 2007, odata cu iesirea din sezonul rece se va inregistra in activitatea de constructii, pentru urmatoarele trei luni, o tendinta ascendenta a volumului productiei (sold conjunctural +24%), corelata cu cea a stocului de contracte si comenzi (sold conjunctural +22%). Se estimeaza ca preturile lucrarilor de constructii vor creste in continuare (sold conjunctural +35%).

Managerii societatilor comerciale estimeaza pentru urmatoarele trei luni ale anului 2007 o crestere moderata a vanzarilor de marfuri, pe total activitate (sold conjunctural +10%).

Conform estimarilor din luna februarie 2007, cererea de servicii isi va mentine pentru urmatoarele trei luni, pe ansamblul sectorului, trendul ascendent (sold conjunctural +21%).

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 976 ori