Invata sa negociezi ca la Harvard, in Romania

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 16:18
1935 citiri
Invata sa negociezi ca la Harvard, in Romania

Daca acum 20 de ani aborda piata din Romania explicand ce inseamna trainingul ca metoda de invatare, astazi Sabin Gilceava face pasul spre a obtine rezultate, alaturi de oameni care au o metodologie bine pusa la punct in negociere.

Fondatorul companiei de consultanta Leverag iti propune cateva secrete ale negocierii care suprapun experienta practica a echipei sale cu experienta de peste 20 de ani de negociere, pe modele dovedite la nivel international ca fiind de succes.

In plus, "mai mult decat a pregati clientii pentru negociere, echipa Leverage ii poate asista (shadowing) sau chiar inlocui in negocieri cu miza ridicata", explica acesta.

Negociere ca la Harvard

Leverage aliniaza piata de negociere autohtona la standardele internationale printr-un parteneriat cu Program on Negotiation, consortiu intre Harvard University, MIT si Tufts University.

Incepand din aceasta toamna, compania introduce in premiera pe piata din Romania un modul de negociere, Bakra Beverage, ce este cuprins si in Negotiation and Leadership - cursul etalon al Program on Negotiation.

Bakra Beverage© este o simulare de negociere intre doua parti (un producator si un distribuitor de bauturi carbogazoase) cu privire la contractul de distributie. Principalele puncte cheie de invatare ale acestei simulari sunt: definirea unei strategii de negociere, identificarea intereselor, folosirea parghiilor si definirea alternativelor la negociere.

Bakra Beverage© este inclus in Negotiation and Leadership - dealing with difficult people and problems, cursul etalon al PON.

Pana in prezent, Leverage a mai adus pe piata din Romania o alta licenta de la Harvard: Oil Pricing.

Aceasta este in top 5 simulari de negociere la nivel international si a fost dezvoltata de Roger Fisher, fondatorul PON si coautor "Getting to yes" - cea mai cunoscuta carte din domeniul negocierii. Simularea genereaza numeroase oportunitati de observare si analiza a dinamicii grupului si a modului in care se iau deciziile.

Atat Bakra Beverage, cat si Oil Pricing au fost dezvoltate de consultanti in negociere si profesori Program on Negotiation - Harvard Law School, in baza situatiilor de negociere cu care s-au confruntat in cei peste 30 de ani de studiere a negocierii si medierii conflictelor.

Autorii lor sunt implicati in diverse negocieri globale, atat politice, cat si de afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Tesla, cel mai mare producător auto în funcţie de capitalizarea bursieră, va concedia până la 3.000 de angajaţi la singura sa fabrică din Europa, Grunheide, lângă Berlin, după ce a...
#negociere Harvard, #cursuri negociere , #Manageri