Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Inspiratie si dezvoltare personala pentru managerii si antreprenorii din industria FMGC

Inspiratie si dezvoltare personala pentru managerii si antreprenorii din industria FMGC
Persoanele interesate de dezvoltarea personala sunt invitate joi, 5 iunie, la hotel Pullman din Bucuresti, sa ia parte la ce-a de-a patra editie a Inspiro, pentru o noua intalnire cu liderii din FMCG si cu speakeri motivationali din zona de training & coaching.

Astfel, evenimentul se adreseaza oamenilor care vor sa isi lase amprenta asupra locului de munca, a colegilor si a societatii in care traiesc, celor carora le pasa, vor sa se dezvolte si sa se lase inspirati.

Printre speakerii care au confirmat prezenta la aceasta editie Inspiro se numara Hans Dewaele, General Manager P&G Romania, Leslie Hawke, Presedinta Asociatiei Ovidiu Ro, Jean Valvis,Presedinte si Director General al Valvis Holding, Neil Coupland, General Manager JTI Poland (fost General Manager la JTI Romania).

Asadar, Inspiro este un eveniment de o zi care se adreseaza oamenilor care vor sa isi lase amprenta asupra locului de munca, a colegilor si a societatii in care traiesc, celor carora le pasa, vor sa se dezvolte si sa se lase inspirati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1051 ori