HP isi extinde portofoliul de stocare

Miercuri, 03 Mai 2006, ora 09:33
1272 citiri

HP a lansat cea mai extinsa gama de produse de gestiune a ciclului de viata a informatiilor din istoria sa, oferind produse de stocare, software si servicii care le permit clientilor sa valorifice intr-o mai mare masura informatiile de afaceri pe care le detin.

Ofertele ajuta companiile sa accelereze arhivarea si extragerea datelor, sa creasca productivitatea angajatilor si sa simplifice protectia datelor importante ale clientilor.

Produsele noi si imbunatatite completeaza portofoliul ILM extins al HP, care merge mai departe de simpla stocare, atat in ceea ce priveste informatiile fizice cat si digitale, printr-o gama extinsa de dispozitive si aplicatii. Abordarea HP valorifica de asemenea expertiza companiei in tiparirea si prelucrarea imaginilor, sistemele personale si serviciile ILM.

A"Abililitatea HP de a-si ajuta clientii sa culeaga, sa gestioneze, sa pastreze si sa livreze informatiile se caracterizeaza printr-o abordare unica, ce contribuie la cresterea valorii companieiA", spune Frank Harbist, vicepresedinte si director general al departamentul ILM & Storage Software din cadrul diviziei StorageWorks a HP. A"Companiile care se confrunta cu necesitatea de a gestiona simplu si eficient din punct de vedere al costurilor cantitati din ce in ce mai mari de date pot utiliza portofoliul nostru ILM extins, pentru a-si valorifica informatiile de are dispun in vederea obtinerii unui avantaj competitionalA".

Potrofoliul ILM a fost imbogatit cu urmatoarele produse si servicii:

A Aplicatia HP StorageWorks Continuous Information Capture - o solutie pentru culegerea continua a informatiilor pentru bazele de date si aplicatiile din organizatiile mari, care permite extragerea si furnizarea datelor, in orice moment. Solutia ofera protectie permanenta a datelor, fara sa afecteze performanta aplicatiilor sau a bazelor de date, reducand in acelasi timp durata de furnizare a datelor cu pana la patru ori, comparativ cu solutiile traditionale de protectie a datelor. Serviciul HP asociat de implementare si initializare asigura implementarea cu usurinta a solutiei de culegere a datelor in infrastructura IT, reducand timpul de implementare si minimizand impactul asupra mediilor de stocare ale clientilor.

A Sistemul de virtualizare HP StorageWorks 200 - un dispozitiv care virtualizeaza matricele multi-furnizor pentru a simplifica migrarea datelor eterogene intre matrice si care, spre deosebire de ofertele concurentei, elimina orice posibilitate de intrerupere a functionarii.

A Aplicatia HP StorageWorks Reference Information Manager for Files - permite captarea continua a fisierelor stocate pe serverele de fisiere sau pe desktop-urile Windows®. Clientii beneficiaza de o utilizare mai buna a resurselor de stocare si de costuri de gestiune a stocarii reduse, eliminand datele redundante de la nivelul subfisierelor, prin capabilitatea de salvare doar a modificarilor care au fost realizate intr-un fisier, oferita de aplicatia HP StorageWorks Reference Information Storage System (RISS). In plus, utilizatorii pot extrage simplu orice versiune a fisierului si pot sa valorifice facilitatea de indexare si cautare a aplicatiei RISS pentru navigarea prin fisiere, respectiv pentru vizualizarea sau restaurarea acestora.

A Aplicatia HP StorageWorks Application Recovery Manager - permite recuperarea instantanee a aplicatiilor de baze de date din Microsoft® Exchange si SQL, in caz de dezastru sau de alterare a acestora, integrandu-se in orice mediu de protectie a datelor existent. Serviciul HP asociat de instalare si pornire le ofera clientilor servicii de instalare, proiectare si implementare, care ajuta la reducerea duratei de indisponibilitate a sistemelor si raspunde obiectivelor clientilor.

A Switch-ul Cisco MDS 9513 Multilayer Director - asigura un nivel ridicat de disponibilitate si suport pentru solutiile de comutare multistrat, cum ar fi extensia SAN peste retele WAN bazate pe IP, precum si integrarea perfecta a protocoalelor iSCSI si Fibre Channel. Prin consolidarea mediilor de stocare cu ajutorul acestui switch cu 528 de porturi, clientii pot simplifica migrarea datelor intre nivelele de stocare si pot pune bazele unei strategii ILM de succes.

Portofoliul include urmatoarele produse imbunatatite:

A Aplicatia HP StorageWorks Reference Information Storage System - o solutie de arhivare activa care ajuta clientii sa stocheze, sa indexeze si sa extraga rapid datele de referinta. RISS creste productivitatea prin culegerea datelor din surse multiple, precum si prin cautarea simpla si extragerea continutului in cateva secunde. Versiunea 1.5 reduce costul per-terrabyte cu pana la 75 de procente, oferind A"celule inteligenteA" de capacitate superioara si realizand o compresie de trei pana la cinci ori mai rapida, prin posibilitatea de salvare exclusiv a modificarilor care au fost facute intr-un fisier.

A Aplicatia HP StorageWorks Reference Information Manager for Databases - gestioneaza cresterea din ce in ce mai accelerata a volumelor de date, prin relocarea datelor mai putin folosite intr-o arhiva usor de accesat. In premiera in industrie, HP a adaugat acestei solutii o noua functionalitate puternica, care migreaza si converteste automat tabelele dintr-o baza de date operationala intr-un format XML deschis.

A Aplicatia HP OpenView Storage Data Protector - un software de inalta scalabilitate pentru protectia datelor, care automatizeaza salvarea si recuperarea datelor de pe disc sau banda. Versiunea 6.0 reduce semnificativ timpul si resursele necesare pentru operatiunile de salvare, permitand realizarea acestora prin indicatori si elimand necesitatea de a efectua regulat operatiuni de salvare complete, prin consolidarea celor incrementale. Serviciul HP asociat de recuperare si salvare a datelor asigura implementarea rapida si fara probleme a aplicatiei Data Protector in medii SAN sau non-SAN, oferind posibilitatea de gestiune a intregului proces de integrare al clientului, inclusiv al tuturor activitatilor de planificare, implementare, raportare post-implementare si testare.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...