Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Groupama Asigurari isi schimba directorul general

Groupama Asigurari isi schimba directorul general


Functia de director general al Groupama Asigurari va fi preluata de Francois Coste dupa primirea avizului din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, acesta urmand sa o inlocuiasca pe Sanda Nicoara, a anuntat joi compania.

Sanda Nicoara isi va relua postul de director general adjunct si chief operational officer in cadrul companiei.

Francois Coste a mai lucrat la companii precum Michelin intre 1982 si 1999 si la AXA timp de 12 ani, pana in luna octombrie 2011.

Cea mai mare parte a parcursului sau profesional s-a derulat in afara tarii de origine, avand oportunitatea de a conduce echipe multiculturale din Europa, Asia, Africa, unde a ocupat pozitii precum cea de director financiar, director IT si director regional operatiuni.

"Romania este una din pietele semnificative pentru universul Groupama, cu un potential deosebit de dezvoltare si sunt onorat ca am primit importanta responsabilitate de a coordona si dezvolta activitatile locale", a declarat Francois Coste.

Din pozitia de director general adjunct si chief operational officer in cadrul Groupama Asigurari, Sanda Nicoara a acceptat sa preia in 2010 responsabilitatile de director general al companiei pe o perioada determinata, dupa plecarea lui Denis Rousset.

Groupama a preluat Asiban, BT Asigurari si subsidiara din Romania a OTP Garancia, pe care a inceput sa le fuzioneze intr-o singura structura, Groupama Asigurari. Primele doua societati au fost fuzionate in septembrie 2009, urmand ca ulterior sa fie absorbita si OTP Garancia Asigurari

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1634 ori