Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gabriel Sorbo preia conducerea Western Union in Romania

Gabriel Sorbo preia conducerea Western Union in Romania

Gabriel Sorbo este noul director regional al companiei Western Union pe pietele din Italia, Romania, Bulgaria, Cipru, Grecia si Malta.

Gabriel Sorbo a preluat conducerea Western Union in Romania de la Daniela Budurea, care a fost numita pe o pozitie de conducere regionala in cadrul companiei la Viena.

Sub conducerea lui Sorbo, compania va continua sa se concentreze pe extinderea retelei de agenti din Romania. De asemenea, se va avea in vedere extinderea accesului consumatorilor de pe piata locala la serviciile Western Union prin canalele electronice.

Acesta are o experienta solida in industria transferurilor financiare, din care 14 ani in cadrul Western Union. Inainte de pozitia ocupata in prezent, el a avut functia de country director pentru Italia si Malta, apoi pe cea de director regional pentru Italia, Grecia, Cipru si Malta, avand responsabilitatea dezvoltarii regionale a retelei Western Union si implementarea noilor canale de transfer de bani in toate pietele.

Sub conducerea sa, Western Union a semnat acorduri de colaborare cu agenti majori din retea si a lansat serviciile de transfer de bani direct din cont pe piata din Italia.

Gabriel Sorbo este specializat in finante si a ocupat postul de director financiar al Western Union pentru regiunea Europei de Sud. Anterior, el a detinut pozitii de management contabil si financiar.

Western Union este prezent pe piata din Romania din 1996. Compania ofera modalitati rapide, fiabile si usoare de a trimite sau primi bani in sau din destinatii din intreaga lume.

In 2012, The Western Union Company a efectuat 231 de milioane de tranzactii consumer-to-consumer la nivel global, realizand transferuri totale de 79 de miliarde de dolari intre consumatori si a efectuat 432 de milioane de plati comerciale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1674 ori