Exclusiv. Mostenitorul Swarovski: "La noi, orice decizie se aproba in familie"

Joi, 23 Mai 2013, ora 13:02
2769 citiri
Exclusiv. Mostenitorul Swarovski: "La noi, orice decizie se aproba in familie"
Robert Buchbauer Swarovski si directorul artistic al companiei, Nathalie Colin

Robert Buchbauer, stranepotul fondatorului brandului Swarovski, CEO al Swarovski Consumer Goods Business si membru al Boardului de Management Swarovski, a vorbit pentru Business24 despre strategia companiei sale pana in 2020, planurile de business pentru 2013 si preferinte personale in materie de bijuterii.

Cea mai mare ambitie a sa, in acest moment, este aceea de a transforma compania pe care o conduce in lider pe piata bijuteriilor de lux, pana in 2020.

"In 2012, Swarovski a avut o cifra de afaceri de 2,35 de miliarde de euro si 25.000 de angajati la nivel mondial prin divizii precum Swarovski Elements, Swarovski Gems, Atelier Swarovski sau Awarovski Entertainment. Doar Swarovski Consumer Goods Business singura a generat 69,7% din aceasta cifra", a declarat Robert Buchbauer, intr-un interviu acordat Business24.

Fiind o companie privata, insa, Swarovski are acces limitat la piata financiara, ceea ce ii "forteaza" sa isi asigure autonomia financiara. Pe de o parte, acesta este un lucru bun, spune mostenitorul Swarovski, insa fiecare miscare are nevoie de aprobarea intregii familii, iar asta face ca luarea deciziilor sa fie mult mai anevoioasa decat in alte companii.

Swarovski in Romania

Swarovski este cea mai mare si mai cunoscuta companie producatoare de cristale din intreaga lume. De mai bine de 100 de ani compania de bijuterii Swarovski umple viata oamenilor de bucurie, fantezie si stil, aducand bunul gust si eleganta mai aproape de iubitorii de cristale si bijuterii.

Sodo Migliori Romania este importatorul oficial al marcii de bijuterii in Romania, in tara noastra fiind deschise 10 buticuri Swarowski, unde se gasesc doar produse decorate cu elementele pretioase ale casei de bijuterii.

Cele mai multe astfel de magazine se gasesc in Capitala, dar si in alte orase mari din tara, precum Iasi, Timisoara, Constanta sau Cluj. In afara de aceste locatii unde exista exclusiv bijuterii Swarowski accesorii cu elemente Swarovski se gasesc si in alte magazine din Bucuresti si din tara, precum centrele comerciale AFI Palace Cotroceni sau Baneasa Shopping City.

Citeste mai multe despre ascensiunea mostenitorului Swarovski la conducerea companiei, deciziile pe care le-a luat in cariera si preferintele sale in materie de bijuterii barbatesti in urmatoarea editie de weekend Business24 "Cum sa-i cheltuiesti".

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Robert Buchbauer Swarovski, #planuri Business Swarovski, #afacerea Swarovski , #Manageri