Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

DSV Solutions Romania este noul furnizor de servicii logistice al Walmark Romania

DSV Solutions Romania este noul furnizor de servicii logistice al Walmark Romania
Walmark Romania, lider pe piata autohtona a suplimentelor nutritionale, are, incepand din 16 iulie, un nou furnizor de servicii logistice, compania DSV Solutions Romania.

DSV Solutions Romania inlocuieste vechiul furnizor de servicii logistice, Karl-Heintz Dietrich SRL. "Avand in vedere cresterea majora a vanzarilor estimate pentru anul acesta si in viitor, dar si cresterea exigentei clientilor, am hotarat sa cautam servicii logistice mai performante", declara Horia Vilcu, general manager al Walmark Romania.

Alte motive care au condus la aceasta schimbare sunt largirea portofoliului de produse si acutizarea competitiei pe piata suplimentelor alimentare. "Am ales DSV pentru ca a prezentat cea mai buna oferta. Printre competitori s-au numarat FM Logistic, Geodis-Calberson, OTZ Logistic, Macromex, Centrum, Dumagas si Lekkerland", spune Horia Vilcu, general manager Walmark Romania.

DSV Solutions (fosta Frans Maas) este o companie multinationala infiintata in 1976, are filiale in peste 50 de tari si a avut in 2006 o cifra de afaceri de 4,5 miliarde de euro. In Romania, are peste 500 de angajati in filialele din Bucuresti (3 locatii), Ploiesti, Timisoara, Oradea si Cluj. Numarul acestora va creste odata cu deschiderea noilor filiale din Brasov, Bacau si Constanta.

Societatea Walmark are 902 angajati, dintre care 418 in tara sa de origine (Cehia). Filiala din Romania, infiintata in 1997, are 55 de angajati si un portofoliu de 100 de produse.

<b>Bloombiz</b>Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2020 ori