Sotul cantaretei Cristina Rus a preluat conducerea SIF Banat

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 18:03
5790 citiri
Sotul cantaretei Cristina Rus a preluat conducerea SIF Banat
Dragos-George Bilteanu, sotul cantaretei Cristina Rus va primi o remuneratie de 7.150 lei brut

Adunarea generala ordinara a actionarilor SIF Banat-Crisana l-a ales, miercuri, pe Dragos-George Bilteanu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie si director general.

Stefan Dumitru a fost ales in functia de vicepresedinte al CA, iar Ion Stancu si Valentin Chiser ca membri ai Comitetului de Audit.

Membrii in Consiliul de Administratie, in afara de cei mentionati, au mai fost alesi Ali H Lakis si Adrian Petreanu. Mandatul tuturor membrilor este de patru ani.

Remuneratia lunara actuala cuvenita membrilor Consiliului de Administratie a fost mentinuta la 7.150 lei brut. Limitele generale ale tuturor remuneratiilor suplimentare ale membrilor CA au fost stabilite la 0,3% din activul net mediu anual, iar limitele generale ale remuneratiei directorilor la 0,1%.

SIF Banat-Crisana s-a constituit ca societate pe actiuni in noiembrie 1996, prin reorganizarea si transformarea Fondului Proprietatii Private I Banat-Crisana, in temeiul Legii nr. 133/1996 pentru transformarea fondurilor proprietatii private in societati de investitii financiare.

SIF Banat-Crisana este persoana juridica romana, constituita ca societate pe actiuni cu capital integral privat si functioneaza ca societate de investitii de tip inchis cu o politica de investitii diversificata, in baza reglementarilor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Societatea este autoadministrata si este inregistrata in Registrul CNVM la categoria "Alte organisme de plasament colectiv" (AOPC). Obiectivul investitional este administrarea unui portofoliu diversificat de active de calitate, in masura sa asigure atat generarea de venituri pe termen scurt cat si prezervarea si cresterea pe termen mediu-lung a capitalului.

Andrei Hrebenciuc, o alta vedeta la varful unui SIF

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, a obtinut un fotoliu in Consiliul de Administratie al SIF Moldova (SIF2), in urma alegerilor din 4-5 aprilie, unde au mai candidat si alte nume celebre.

SIF Moldova, care administreaza active de aproape 1,2 miliarde de lei (260 de milioane de euro) si detine rezerve de 90 de milioane de lei (20,5 milioane de euro), a atras in cursa pentru un loc in Consiliul de Administratie si pe actualul presedinte, Costel Ceocea, pe vicepresedinte, Liviu Doros, pe Horia Ciorcila, directorul Bancii Transilvania, dar si pe Radu Hanga seful fondurilor de investitii BT sau pe Valentin Ionescu, fostul director general al BVB.

Andrei Hrebenciuc a devenit la 28 de ani cel mai tanar membru in consiliul de administratie al unui SIF, chiar daca nu are experienta in piata de capital romaneasca.

Fiul politicianului Viorel Hrebenciuc este, incepand cu acest an, si lector universitar in cadrul ASE Bucuresti. De altfel, el este si doctor in Economie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
#conducere SIF Banat Crisana, #manageri SIF Banat Crisana, #consiliul administratie SIF Banat Crisana , #Manageri