Directorul CNADNR, Mircea Pop, a demisionat

Luni, 28 Ianuarie 2013, ora 14:57
1837 citiri
Directorul CNADNR, Mircea Pop, a demisionat

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) Mircea Pop si-a inaintat luni demisia din functie, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand ca va demara procedura de selectie a unui nou sef.

Interimatul la conducerea Companiei Nationale pentru Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va fi asigurat de directorul demisionar, Mircea Pop, pana la numirea unui nou management al companiei, a declarat ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, luni, la audierile comisiilor parlamentare de specialitate reunite.

De asemenea, directorii regionali care in loc sa se ocupe de deszapezirea drumurilor au mers la Balea Lac la sfarsitul saptamanii trecute vor fi demisi, a spus premierul.

"Astazi se schimba si reprezentantii in AGA si in CA", a precizat Ponta.

Intrebat daca demisia lui Mircea Pop a fost ceruta sau si-a inaintat-o din proprie initiativa, Ponta a raspuns pe un ton ironic: "Si-a dorit dansul foarte tare. Daca v-am spus ca l-am chemat la mine...".

Conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a fost criticata vinerea trecuta, la Comandamentul de iarna, vicepremierul Liviu Dragnea afirmand ca este "singura veriga slaba" din sistem si a avertizat ca este ultima data cand accepta "balbaiala" reprezentantilor acestei institutii.

Directori din CNADNR au participat joi, la Balea Lac, la o sedinta de "plan operativ" privind bilantul pe anul trecut si proiectul de buget pe 2013, dar discutiile au fost finalizate in cursul serii, astfel incat participantii au plecat din statiune in noaptea de joi spre vineri, potrivit companiei.

Presa a relatat ca sefii CNADNR au petrecut la munte, desi meteorologii anuntasera ca vremea se va inrautati accentuat.

La sedinta Comandamentului de atunci, mai multe autoritatile locale au reclamat ca nu au putut comunica eficient cu reprezentantii CNADNR in ultimele zile, cu atat mai putin in ultimele ore.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a solicitat Corpului de Control sa verifice daca directorii CNADNR au "petrecut" la Balea Lac in loc sa participe la deszapezire si a reiterat ca toti cei implicati vor fi demisi daca rezultatul verificarii le va fi defavorabil.

Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
De fiecare dată când se apropie aniversarea unui coleg de birou, apare și întrebarea: “Ce să-i luăm?”, pentru care mulți vin cu idei, însă prea puține par unele cu care poți merge la...
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
#demisie seful CNADNR, #Pop demisie, #Ponta declaratii demisie Pop , #Manageri