De ce sa cumperi un soft ERP pentru compania ta?

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 15:45
2825 citiri
De ce sa cumperi un soft ERP pentru compania ta?

"Aplicatiile ERP sunt destinate managerilor pentru a-i ajuta sa-si gestioneze mai bine resursele financiare si materiale, fluxurile de numerar, sa-si planifice productia sau activitatile de distributie si sa urmareasca tot fluxul de business", a declarat pentru 3idei in cadrul evenimentului ROMANS, Emil Bobocea, director de vanzari Epicor Software.

Potrivit acestuia, ERP este un instrument care permite managerilor sa-si monitorizeze in timp real parametrii prin care controleaza afacerea.

Reprezentantul Epicor a mentionat ca preturile varieaza in functie de tipul solutiei, de tipul de utilizatori, precum si de modulele si functionalitatile incluse in cadrul aplicatiilor.

Astfel, conform Epicor, aceste instrumente pot costa de la cateva mii de euro, pana la sute de mii.

“ERP se impune in momentul in care managerul simte ca volumul activitatii a crescut si nu mai poate controla fluxurile de activitate”, precizeaza Bobocea.

In ceea ce priveste avantajul acestor aplicatii, Bobocea a subliniat faptul ca ERP asigura un management integrat.

“Orice departament functional se regaseste in aplicatie, apar toate tranzactiile pe care le efectueaza si sunt interconectate cu celelalte”, a adaugat pentru 3idei Emil Bobocea.

Vezi video pe 3idei.ro

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#companie, #erp, #management, #manager, #preturi, #soft , #Manageri