Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Danone Romania are un nou director de comunicare

Danone Romania are un nou director de comunicare

Cristina Popescu este noul director de comunicare corporativa pentru Danone Romania, Bulgaria si Grecia, a anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, Danone Romania.

Aceasta a parasit in data de 30 ianuarie 2013, dupa opt ani de activitate, pozitia de director de comunicare al Romtelecom.

"Am preluat cu mare incredere aceasta noua pozitie. Voi investi cu pasiune toata experienta profesionala pe care am acumulat-o in acesti ani, pentru a contribui, impreuna cu echipa noastra, la misiunea companiei de a aduce sanatate prin alimente, zi dupa zi, unui numar cat mai mare de oameni", a declarat Cristina Popescu, Director Comunicare Corporativa Danone Europa de Sud-Est.

Cristina Popescu este licentiata a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si detine un certificat in managementul schimbarii de la Henley Business School. Cu o experienta profesionala de peste 10 ani in comunicare, Cristina a coordonat anterior comunicarea externa, interna, precum si proiectele CSR in cadrul companiei Romtelecom, careia i se alaturase din anul 2005, si a lucrat in Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si Clubul Roman de Presa.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2054 ori