Dana Vlascianu, Nomasvello: Frumusetea are un real succes in Romania

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 00:00
6173 citiri
Dana Vlascianu, Nomasvello: Frumusetea are un real succes in Romania

Dana Vlascianu, general manager al Nomasvello Romania, vorbeste despre potentialul de business pe care l-a simtit vazand cat investesc femeile din Romania in imaginea lor. Astfel s-a nascut filiala din Romania a unui business de succes in Europa, America de Nord si America Latina: o retea de epilare definitiva si infrumusetare cu IPL in continua dezvoltare.

Pentru 2013 isi propune sa deschida centre in marile orase in care Nomasvello nu a ajuns inca, iar pe termen lung obiectivul este clar: 50 de centre proprii si in franciza.

Afacerea s-a transformat in pasiune, dar si intr-o sursa inepuizabila de satisfactii, spune femeia de afaceri, care recunoaste insa ca resimte si reversul medaliei. Conceptul de weekend cu relaxare ii este strain in acest moment, iar in vacante e "dependenta" de mail si de telefon, a declarat Dana Vlascianu, intr-un interviu acordat Business24.

De unde a pornit ideea de a aduce brandul Nomasvello in Romania?

Nomasvello este o afacere de succes, atat in Europa cat si in America de Nord si America Latina.

Datorita celor 1.200 de centre deschise la nivel international, Nomasvello prezinta incredere in fata clientului final, care este pus in situatia de a alege din vasta oferta care exista pe piata din Romania.

In Romania femeile pun foarte mare accent pe frumusete si ingrijire. Pot spune ca suntem una dintre putinele tari in care femeile investesc atat de mult in imaginea lor.

In aceste conditii Nomasvello are toate atuurile pentru a fi o afacere de succes si in Romania.

Nomasvello a reusit sa infiinteze 16 centre in 10 orase din Romania in doar doi ani de la intrarea sa pe piata autohtona, in plina criza economica. Totusi, care a fost secretul?

Nomasvello este deja un brand bine-cunoscut in domeniul frumusetii, atat in tara, cat si in strainatate. Cred ca in orice business "secretul" este calitatea serviciilor oferite, mai ales intr-o piata in care daca nu esti cel mai bun nu supravietuiesti.

Franciza Nomasvello este o afacere foarte simplu de gestionat si pe langa aceasta, noi oferim tot suportul pentru demararea afacerii plus consultanta in permanenta, iar aceste lucruri ofera o siguranta celor ce doresc sa investeasca intr-o astfel de afacere.

Ce succes are cosmetica moderna in Romania, ca business?

Orice tine de ingrijire si frumuste are un real succes in Romania. Femeile sunt dispuse sa renunte la multe lucruri, dar nu sunt dispuse sa renunte la serviciile de infrumusetare.

In plus, oamenii sunt destul de deschisi in Romania si privesc cu ochi buni tot ceea ce este nou.

Isi permit romanii tratamente de epilare definitiva si infrumusetare cu IPL, in conditiile economice actuale?

Acum 5-10 ani epilarea definitiva era un serviciu foarte scump si numai o aumita categorie de persoane isi permiteau sa investeasca sute chiar mii de euro pentru o singura sedinta de epilare definitiva. In momentul de fata oricine isi permite acest gen de tratamente.

Nomasvello a facut accesibil acest serviciu si in Romania, avand un pret unic de 30 euro pe sedinta pe zona, raportul calitate pret fiind foarte bun. Avem o baza de clienti de la studenti, persoane publice, artisti sau actrite pana la oameni de afaceri, avocati, doctori, etc.

Care au fost cele mai mari provocari cu care v-ati confruntat in cei doi ani de existenta pe piata romaneasca?

Cea mai mare provocare a fost sa devenim numarul unu in epilare definitiva din Romania. In momentul de fata, numarul de centre Nomasvello si numarul total al clientilor din baza noastra de date ne permit sa spunem ca ne-am facut treaba bine.

Ce planuri de business si obiective aveti in 2013?

Avem multe obiective ambitioase si sunt convinsa ca le vom realiza in acest an.

Pentru anul 2013 ne-am propus sa ne extindem si in orasele in care momentan nu exista centre Nomasvello: Constanta, Brasov, Sibiu, Oradea etc. Am inceput anul cu dreptul prin deschiderea unui nou centru in Bucuresti, iar pana la sfarsitul anului 2013 ne-am propus sa deschidem alte cinci centre Nomasvello in tara.

Pe termen lung dorim sa cream o retea solida de aproximativ 50 de centre proprii si in franciza.

Va mai ramane timp si pentru planurile personale sau pasiuni? Care sunt acestea? Cat investiti in ele?

Din pacate, in momentul in care coordonezi un business si iti mai si place, nu mai ai timp de planuri personale si alte pasiuni. Pot spune ca am facut o pasiune din munca si momentan acest business imi aduce cea mai mare satisfactie.

Cum alegeti dumneavoastra sa va pastrati frumusetea?

Pe langa tratamentele moderne care ajuta la intretinerea frumusetii, eu cred intr-un stil de viata sanatos, sportul si o alimentatie sanatoasa ar trebui sa fie baza unei vieti echilibrate.

Cum preferati sa va relaxati, la sfarsit de saptamana sau in concediile in care vreti sa va deconectati de afaceri? Reusiti sa va desprindeti de laptop, tableta si telefon?

Sfarsit de saptamana nu exista in vocabularul meu, in momentul de fata.

Singurele momente de relaxare le am in concediu, dar nu pot spune ca atunci sunt deconectata de ceea ce se intampla in business. Sunt dependenta de mail si de telefon; din pacate, am primit multe plangeri de la prieteni si familie din acest motiv, dar dupa cum se spune, fiecare meserie are riscurile ei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Dana Vlascianu Nomasvello, #afaceri epilare definitiva, #business Nomasvello , #Manageri