Cozic, Entersoft: Succes in business, sanatate si putere de munca!

Vineri, 03 Ianuarie 2014, ora 00:00
2145 citiri
Cozic, Entersoft: Succes in business, sanatate si putere de munca!

Entersoft Romania si-a atins obiectivele financiare in 2013, an in care multi competitori si-au consolidat realizarile din anii trecuti, a declarat Cristi Cozic, Country Managerul companiei, pentru Business24.

Pentru 2014, omul de afaceri si-a propus extinderea relatiilor cu partenerii si va continua sa investeasca in traininguri si certificari pentru intreaga echipa.

Despre cum arata 2013, la sfarsitul sau, despre perspective pentru 2014 si urari de bine pentru oamenii de afaceri, vorbeste Cristi Cozic, intr-un interviu acordat Business24.

Cum a fost anul 2013 pentru afacerile dumneavoastra?

Entersoft Romania si-a atins obiectivele de crestere a veniturilor pe care si le-a propus la inceputul acestui exercitiu financiar. Ne-am dorit o dublare a cifrei de afaceri si, dupa calculele preliminare, am realizat acest lucru.

Fiind insa o companie relativ tanara, am reusit sa ne pastram agilitatea. Iar in contextul unor client foarte multumiti de tehnologia Entersoft, dar si de profesionalismul si know-how-ul echipei, cresterea nu este deloc suprinzatoare.

Dar pentru mediul de afaceri, in general?

Pentru mediul de afaceri in general, din ce am observat noi, ca furnizori de solutii de business, 2013 a fost un an in care multi jucatori s-au concentrat pe consolidarea a ceea ce au construit in anii anteriori.

Ce va propuneti pentru afacerile dumneavoastra, in noul an?

Ne propunem in primul rand sa extindem relatiile cu partenerii nostri, sa derulam programe mai ample cu ei. In acelasi timp dorim sa crestem numarul proiectelor, dar mai ales complexitatea lor.

In 2013, spre exemplu, am reusit o implementare de amploare a Entersoft Business Suite, Entersoft CRM si Entersoft Mobile la JTI Romania. Ne dorim ca 2014 sa ne aduca proiecte la fel de frumoase si provocatoare.

Ce schimbari asteptati de la 2014, din punct de vedere al mediului de business?

Ma astept si doresc sa ma implic si eu foarte mult in schimbarea perceptiei top managerilor, a decidentilor din companii, fata de aplicatiile de business.

Intr-o piata destul de compactata este mai usor sa pastrezi clientii existenti si sa faci upselling la cei actuali decat sa aduci in portofoliu clienti noi.

Acest lucru poate fi gestionat printr-o aplicatie avansata tehnologic, flexibila, fie ca vorbim de CRM, aplicatii mobile, integrate cu aplicatiile de gestiune financiara. Aplicatiile trebuie sa fie flexibile si avansate tehnologic pentru a se adapta usor pe o piata atat de dinamica si fluctuanta cum este cea din Romania.

V-ati propus schimbari si pe plan personal? V-ati setat obiective? Care ar fi acestea?

Personal, dar fara a ne desprinde de mediul profesional, mi-am propus sa maresc echipa Entersoft, prin cooptarea in continuare a celor mai buni profesionisti in consultanta de business si IT.

Vom continua, de asemenea, sa investim in traininguri si certificari pentru intreaga echipa.

Totodata, personal mi-as dori sa am mai mult timp pentru a putea lua mai bine pulsul industriei participand la mai multe evenimente dedicate si relevante pentru business-ul nostru.

Exista ceva ce n-ati reusit sa realizati in 2013, dar ramane obligatoriu de indeplinit in 2014?

Ne-am indeplinit si chiar ne-am si depasit obiectivele pe 2013. Nu au ramas proiecte restante ceea ce ne bucura si ne ajuta sa privim cu foarte mare incredere in viitor.

In 2014, ne propunem sa crestem atat indicatorii financiari, cat si ca echipa dar, asa cum am mai subliniat, complexitatea proiectelor, dincolo de ERP si CRM, cu focus pe optimizarea operatiunilor clientilor nostri prin aplicatii de business mobile.

Ce le urati oamenilor de afaceri care ne citesc, pentru noul an?

Succes in business tuturor, sanatate si putere de munca.

Entersoft este furnizor de solutii software pentru mediul de afaceri, care se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii si departamentelor intreprinderilor mari din Sud Estul Europei. Compania a fost infiintata in anul 2002.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#Urari Revelion, #entersoft urari , #Manageri