Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Compania de consultanta Kepner-Tregoe a deschis o reprezentanta in Romania

Compania de consultanta Kepner-Tregoe a deschis o reprezentanta in Romania
Compania Kepner-Tregoe, lider mondial in domeniul consultantei si instruirii avand la baza procese rationale, si-a deschis o reprezentanta in Romania, se arata intr-un comunicat al companiei.
"Am decis sa ne extindem si in Romania deoarece credem ca piata de afaceri de aici s-a maturizat in ultimii ani si se afla acum in punctul in care are nevoie de tipul de servicii pe care le oferim. Afacerile din Romania au ajuns intr-un stadiu de dezvoltare in care optimizarea lor este vitala pentru profitabilitate - de aceea KT este aici. In plus, printre clientii nostri se regasesc firme internationale care au operatiuni si in Romania, iar politica noastra este sa ne urmam clientii in pietele pe care acestia isi desfasoara activitatea", a precizat Ciprian Taraca, Business Development Manager Kepner-Tregoe.

Kepner-Tregoe (KT) isi desfasoara activitatea in 44 de tari. Cu o experienta de 45 de ani in domeniul consultantei si al instruirii bazate pe procese rationale, compania se bucura de reputatie in mediul de afaceri international pentru optimizarea proceselor industriale si de business, implementarea si ajustarea strategiilor, rezolvarea problemelor operationale - in scopul imbunatatirii semnificative a performantelor unei afaceri.

KT asista companiile in formularea si implementarea strategiei, imbunatatirea semnificativa a performantelor operationale (utilizand mai eficient activele existente), managementul corect al proiectelor, derularea optima a proceselor de schimbare la nivel strategic si operational, rezolvarea problemelor si luarea deciziilor.

In contextul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, imbunatatirea performantelor operationale si de management ale companiilor devine o necesitate, iar companiile care nu sunt inca pregatite pentru concurenta ce se anunta dupa 2007 vor constata rapid nevoia optimizarii propriei afaceri pentru a putea face fata standardelor europene, se precizeaza in comunicat.

KT ofera solutii de afaceri pentru clienti care activeaza in domenii de activitate precum: productia industriala, piata bunurilor de larg consum (FMCG), IT & Comunicatii si sectorul financiar-bancar.

Rompres

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1187 ori