Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cine sunt cei mai bogati tineri din lume

Cine sunt cei mai bogati tineri din lume


Printre cei mai bogati tineri din lume, cu averi de miliarde de dolari, nu lipsesc antreprenorii din IT sau mostenitorii unor imperii financiare.

Businessinsider a facut un clasament al celor mai bogati oameni de afaceri din lume care au pana in 40 de ani.

Mark Zuckerberg, 28 de ani

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, are o avere estimata la 17 miliarde de dolari, clasandu-se pe locul 35 in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume.

Fahd Hariri, 31 de aniFiul premierului libanez Rafic Hariri are o avere estimata la 1,3 miliarde de dolari. Pe langa mostenirea lasata de tatal sau, Fahd Hariri si-a construit afaceri in domeniul constructiei sau imobiliarelor.

Ayman Hariri, 34 de ani

La fel ca si fratele sau, Fahd Hariri, Ayman si-a construit averea de 1,3 miliarde de dolari din afaceri puse pe picioare cu ajutorul mostenirii primite de la tatal lui. El supervizeaza o divizie de constructii in calitate de membru al Saudi Orger. Pe langa acesta, detine un trust de telecom si companii de imobiliare.

Albert Von Thurn Und Taxis, 29 de aniCu o avere estimata la 1,5 miliarde de dolari, germanul si-a construit imperiul tot pe baza unei mosteniri in posesia careia a intrat cand a implinit 18 ani.

Roberto Pera, 34 de aniDupa ce a lucrat la Apple, Pera si-a dezvoltat o afacere pe cont propriu care i-a adus o avere de 1,5 miliardede dolari. Compania pe care o detine, Ulbiquiti Networks, a fost listata pe Bursa in octombrie 2011.

Eduardo Saverin, 30 de ani

Cu o avere estimata la doua miliarde de dolari, Saverin l-a dat in judecata pe Zuckerberg, cerandu-si in instanta drepturile care ii revin din calitatea de co-fondator Facebook. El a ajuns la un acord cu reprezentantii companiei si in prezent este recunoscut drept coproprietar al retelei de socializare.

Sean Parker, 32 de aniCu o avere de peste doua miliarde de dolari, Parker este cofondator Napster si investitor in companii ca Facebook sau Spotify.

Dustin Moskovitz, 28 de aniMoskovitz are o avere de peste 3,5 miliarde de dolari si este unul dintre primii angajati ai Facebook.

Scott Duncan, 29 de ani

Duncan si-a mostenit averea de la tatal sau, Texas Dun Duncan, fondatorul companiei Entreprise Products. Averea lui este estimata la peste patru miliarde de dolari.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3142 ori