Ce poate face un brand sa fie remarcat?

Vineri, 22 Mai 2015, ora 10:22
1571 citiri
Ce poate face un brand sa fie remarcat?
foto: Universum

Cea de-a doua editie a Brand Managers Summit se va desfasura anul acesta pe 16 iunie, la Radisson Blu din capitala.

Evenimentul isi deschide portile pentru a doua oara si isi asteapta participantii cu o selectie de consultanti internationali specializati in strategie de brand si cercetare, reprezentanti ai unor companii de renume la nivel global.

"Ce poate face un brand sa se remarce dintr-o mare de branduri care par sa se ghideze dupa aceleasi principii? Raspunsul la aceasta intrebare este punctul de plecare pentru organizarea acestui eveniment care isi propune sa ofere perspective noi asupra provocarilor si amenintarilor cu care se confrunta brandurile intr-o lumea in care consumatorul are din ce in ce mai multa putere", a declarat Cristian Hossu, Managing Partner la Universum Events.

Evenimentul se adreseaza in special oamenilor de marketing, constienti de nevoia unor abordari diferite si a unor modalitati noi de comunicare pentru a facilita schimbul de informatii valoroase intre branduri si consumatori.

In prezent, intelegerea si acceptarea consumatorilor ca coechiperi in definirea unui brand este esentiala. Desi digitalul modeleaza strategia brandurilor- valoarea de schimb este dictata de aceleasi nevoi umane dintotdeauna iar implicarea emotionala a consumatorilor poate avea de castigat in raport cu un model de marketing axat pe persuasiune.

Vital pentru companiile care vor sa performeze este o arhitectura (de brand) centrata pe consumator. La eveniment vei descoperi modalitati prin care poti reinventa experinta de brand pentru a oferi experinte complete si intuitive consumatorilor.

Vechile reguli si conventii nu se mai aplica - brandurile trebuie sa reevalueze modul in care inter- actioneaza cu publicul lor iar in cadrul evenimentului vor fi prezentate principalele patru teme pe care ar trebui sa se concentreaze brandurile atunci cand privesc la viitorul relatiilor cu clientii.

Agenda completa a evenimentului poate fi consultata pe www.brandmanager.ro.

Accesul se face pe baza unei inscrieri online pe site-ul Brand Managers Summit.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#brand manager summit 2015, #eveniment strategii brand management , #Manageri