Camelia Sucu: Politicul trebuie sa dea mana cu privatul

Luni, 14 Mai 2012, ora 09:39
3321 citiri
Camelia Sucu: Politicul trebuie sa dea mana cu privatul

Mediul de afaceri din Romania are nevoie de sprijin din partea politicului pentru a putea stimula investitiile. In acelasi timp, pentru ca investitiile sa mearga este nevoie de stabilitate si de normalitate. Politicul trebuie sa dea mana cu privatul, afirma Camelia Sucu.

De profesie medic, Camelia Sucu detine retailerul de mobilier high end Class Living si este interesata de investitii in domeniul agriculturii, fiind din 2010 proprietara "Pietei de Gros " din Capitala.

De ce are nevoie in acest moment mediul privat? Ce asteptari aveti de la noua conducere politica?

Trebuie sa se faca odata o punte de legatura intre mediul de investitii si cel legislativ, sa nu mai existe aceasta dorinta de a creste electoral si sa avem toti acelasi obiectiv: de a face din Romania o tara prospera. Suntem foarte multi investitori romani in Romania, dar si foarte multi investitori din afara tarii care isi doresc sa creeze locuri de munca. Dar investitorul nu investeste fara sa aiba profit, el isi face un plan pe cativa ani, stie ca in cativa ani aceasta investitie trebuie sa isi urmeze cursul, a creat locuri de munca si participa la consum.

Cititi mai multe despre Camelia Sucu: Politicul trebuie sa dea mana cu privatul pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Camelia Sucu interviu, #Camelia Sucu om afaceri, #investitori Romania Camelia Sucu , #Manageri