Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Berarii din Romania au un nou sef: Andrew Highcock

Berarii din Romania au un nou sef: Andrew Highcock


Presedintele Ursus Breweries, Andrew Highcock, a preluat, din februarie, conducerea Asociatiei Berarii Romaniei.

Andrew Highcock a preluat conducerea Asociatiei de la Hezy Ovadia, presedintele URBB - Tuborg Romania, al carui mandat a ajuns la final.

"Sunt onorat de aceasta noua pozitie in cadrul Asociatiei Berarii Romaniei, o organizatie care de aproape zece ani reuseste cu succes sa reprezinte un sector important al economiei locale, fiind vocea comuna a industriei atat in dialogul cu autoritatile, cat si cu iubitorii berii", a declarat Andrew Highcock.

Fostul presedinte al Asociatiei, Hezy Ovadia, a subliniat ca mandatul lui Highcock nu va fi unul usor, dat fiind contexul creat de recenta crestere a accizei la bere.

"Am convingerea ca impreuna vom gasi cele mai bune cai pentru a depasi acest moment. Mai mult, din pozitia de sector in cadrul caruia evaziunea fiscala este zero - una dintre mandriile industriei berii - vom sustine si mai departe faptul ca solutia sporirii veniturilor bugetare nu o reprezinta in niciun caz cresterea taxelor, ci reducerea evaziunii fiscale la nivelul pietei bauturilor alcoolice", a spus Hezy Ovadia.

Anterior venirii in Romania, Andrew Highcock a ocupat timp de doi ani pozitia de director general al Pivovary Topvar, compania locala parte din grupul SABMiller in Slovacia.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1770 ori