Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bataie pentru posturile de manager la Hidroelectrica: 500 de CV-uri intr-o singura zi

Bataie pentru posturile de manager la Hidroelectrica: 500 de CV-uri intr-o singura zi


Peste 472 de CV-uri au fost depuse in prima zi de la lansarea proiectului de recrutare a managerilor profesionisti pentru Hidroelectrica, pozitia de manager Departament Achizitii si Logistica generand cel mai mare interes, potrivit unui comunicat transmis vineri de companie.

CV-urile au fost depuse in sistemul electronic de inregistrare a aplicatiilor pentru ocuparea functiilor de conducere din Hidroelectrica.

Pozitia de manager al Departamentului Achizitii si Logistica a fost vizata de 46 de persoane, alte patru roluri din conducerea la nivel central a companiei avand peste 20 de aplicatii inregistrate.

"Cred ca si romanii au forta, priceperea si determinarea de a face performanta la toate aceste societati, fara sa fie nevoie sa apelam la manageri de import. Mai cred ca sunt suficient de multi specialisti in interiorul organizatiei care nu sunt blazati, refractari la schimbare sau corupti, atasati de valorile pe care s-a construit Hidroelectrica, cu respect fata de munca in echipa si dorinta de afirmare care sa-si asume misiunea transformarii societatii", a declarat reprezentantul Euro Insol, Remus Borza.

Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a demarat miercuri procesul de selectie a 67 de manageri. Depunerea aplicatiilor continua pana in 10 aprilie 2013. Hidroelectrica poate angaja specialisti din interiorul si din afara companiei, pentru cele mai importante functii de conducere, procedura intentionand sa fie una obiectiva, transparenta si fara ingerinte politice.

Proiectul se deruleaza in colaborare cu firma de recrutare de personal de conducere Pedersen&Partners.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2200 ori