Bataie pentru posturile de manager la Hidroelectrica: 500 de CV-uri intr-o singura zi

Vineri, 22 Martie 2013, ora 12:47
2338 citiri
Bataie pentru posturile de manager la Hidroelectrica: 500 de CV-uri intr-o singura zi

Peste 472 de CV-uri au fost depuse in prima zi de la lansarea proiectului de recrutare a managerilor profesionisti pentru Hidroelectrica, pozitia de manager Departament Achizitii si Logistica generand cel mai mare interes, potrivit unui comunicat transmis vineri de companie.

CV-urile au fost depuse in sistemul electronic de inregistrare a aplicatiilor pentru ocuparea functiilor de conducere din Hidroelectrica.

Pozitia de manager al Departamentului Achizitii si Logistica a fost vizata de 46 de persoane, alte patru roluri din conducerea la nivel central a companiei avand peste 20 de aplicatii inregistrate.

"Cred ca si romanii au forta, priceperea si determinarea de a face performanta la toate aceste societati, fara sa fie nevoie sa apelam la manageri de import. Mai cred ca sunt suficient de multi specialisti in interiorul organizatiei care nu sunt blazati, refractari la schimbare sau corupti, atasati de valorile pe care s-a construit Hidroelectrica, cu respect fata de munca in echipa si dorinta de afirmare care sa-si asume misiunea transformarii societatii", a declarat reprezentantul Euro Insol, Remus Borza.

Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a demarat miercuri procesul de selectie a 67 de manageri. Depunerea aplicatiilor continua pana in 10 aprilie 2013. Hidroelectrica poate angaja specialisti din interiorul si din afara companiei, pentru cele mai importante functii de conducere, procedura intentionand sa fie una obiectiva, transparenta si fara ingerinte politice.

Proiectul se deruleaza in colaborare cu firma de recrutare de personal de conducere Pedersen&Partners.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Hidroelectrica manageri privati, #CV manageri privati Hiroelectrica, #posturi manager Hidroelectrica , #Manageri