Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Adrian Purcarea este noul Director General Medicover Romania

Adrian Purcarea este noul Director General Medicover Romania


Adrian Purcarea a fost numit in functia de Director General al Medicover Romania. Acesta ii va raporta lui John Stubbington, Chief Operating Officer Medicover Group si va coordona activitatea clinicilor si a spitalului Medicover.

"Odata cu lansarea primului spital din Romania in anul 2012, Medicover a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare a business-ului local, oferind toata gama de specialitati in clinici si in spitalul complet integrat (cu maternitate, neonatologie, pediatrie, imagistica, specialitati medicale si chirurgicale si ambulator) precum si servicii de laborator prin Synevo Romania.

Adrian Purcarea aduce in echipa de leadership Medicover experienta in management din cadrul unor companii locale si multinationale - impreuna vom consolida prezenta companiei Medicover in Romania, prin activitatea clinicilor si a spitalului" a declarat John Stubbington, Chief Operating Officer Medicover Group.

Adrian Purcarea a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si detine un MBA in Marketing in cadrul Programului MBA Romano-Canadian. Experienta sa profesionala include arii de activitate precum: cercetari de marketing, consultanta, software si servicii pentru companii locale si multinationale.

Din anul 2006 a ocupat functia de Country Manager pentru Freescale, o fosta divizie Motorola, coordonand o echipa formata din 300 de angajati. De asemenea, Adrian Purcarea este profesor asociat in cadrul Programului MBA Romano-Canadian, unde preda un curs de management si strategie.

Grupul Medicover are, in acest moment, peste 8,500 de angajati, dintre care 1,000 sunt in Romania (inclusiv specialistii Synevo).

Compania ofera servicii medicale in Spitalul Medicover din Bucuresti si in cele 11 clinici proprii din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2507 ori