Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

4 ACE-pr&publicity estimeaz? o cifra de afaceri de 1 milion de euro pentru 2007

4 ACE-pr&publicity estimeaz? o cifra de afaceri de 1 milion de euro pentru 2007

Agentia de relatii publice 4 ACE-pr&publicity a raportat in primul semestru al anului 2007 o cifra de afaceri de 420.000 de euro, iar pentru intregul an, estimeaza ca aceasta se va ridica la valoarea de 1 milion de euro, ceea ce reprezinta o crestere de peste 300%, comparativ cu rezultatele inregistrate in anul 2006.

Cresterea spectaculoasa a cifrei de afaceri4 ACE se datoreaza extinderii serviciilor oferite de agentie, in perspectiva aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, fapt care a conditionat imbunatatirea si diversificarea serviciilor de relatii publice pe piata din Romania si, in acelasi timp, cresterea numarului de solicitari privind acest tip de servicii din partea clientilor locali si internationali.

"Anul 2007 reprezinta materializarea eforturilor depuse de agentia 4 ACE, timp de 4 ani, in scopul dezvoltarii unor servicii performante, aliniate la standarde europene. Cresterea agentiei de-a lungul anilor a fost una controlata si stabila. Dupa 2007 ne propunem revenirea la aceasta crestere constanta, cu scopul intaririi agentiei si a imbunatatirii permanente a calitatii serviciilor.", declara Elena Olteanu General Manager 4 ACE-pr&publicity.

In prezent, 4 ACE-pr&publicity se afla in topul agentiilor de relatii publice din Romania, aflandu-se intr-un ritm accelerat de dezvoltare. Pentru anul 2008, agentia isi propune cresterea cu 50% a cifrei de afaceri.

Bloombiz

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 942 ori