3 motive pentru a achizitona rafturi Kanban

Luni, 13 Martie 2017, ora 13:25
1748 citiri
3 motive pentru a achizitona rafturi Kanban

(P) Kanban reprezinta o metodologie de organizare a productiei care le permite echipelor sa fie mult mai eficiente, optimizand procesul de lucru.

Cum din ce in ce mai multe companii decid sa utilizeze Kanban, ne-am gandit ca cel mai bun lucru este sa enumeram cateva motive pentru care rafturile Kanban reprezinta o investitie benefica.

1. Cresterea motivatiei angajatilor

Personalizarea spatiului de lucru astfel incat fiecare echipament cu care lucreaza operatorul sa fie la indemana lui, sa se elimine miscarile incomode sau complicate, va aduce un plus de motivatie angajatilor si va spori productivitatea si eficienta.

2. Cresterea productivitatii

Sistemele Kanban reprezinta o solutie ergonomica si datorita cresterii productivitatii, deoarece un plus al acestor rafturi este reprezentat de accesibilitatea spatiului de lucru. In momentul in care toate materialele si echipamentele necesare lucrului se afla la indemana operatorului si productia va cunoaste o dezvoltare considerabila.

Rafturile Kanban reprezinta solutia ideala in sporirea productivitatii business-ului dumneavoastra.

3. Evitarea timpilor de asteptare si a deplasarilor inutile

In momentul in care materialele necesare lucrului sunt dispuse in diferite locuri ale depozitului angajatii sunt nevoiti sa se deplaseze pentru a le cauta si a le aduce la spatiul de lucru, ceea ce implica evident deplasari inutile, care atrag dupa sine timpi de asteptare, rezultand incetinirea productiei.

Sistemul Kanban a fost proiectat astfel incat toti angajatii sa aiba materialele de lucru cat mai aproape de spatiul lor de lucru si sa aiba un acces cat mai facil asupra lor, sporind productia.

Eurobox Logistics ofera o gama variata de sisteme Kanban cum ar fi: pentru ghidaje, carucioare, rafturi tubulare, structuri din profile de aluminiu, suporturi de eticheta ;i sisteme de marcare si semnalizare pentru a ajuta companiile sa evite supraproductia, imbunatatind calitatea produselor, cat si performanta livrarilor.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#rafturi Kanban , #Manageri