Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

3 motive pentru a achizitona rafturi Kanban

3 motive pentru a achizitona rafturi Kanban
(P) Kanban reprezinta o metodologie de organizare a productiei care le permite echipelor sa fie mult mai eficiente, optimizand procesul de lucru.

Cum din ce in ce mai multe companii decid sa utilizeze Kanban, ne-am gandit ca cel mai bun lucru este sa enumeram cateva motive pentru care rafturile Kanban reprezinta o investitie benefica.

1. Cresterea motivatiei angajatilor

Personalizarea spatiului de lucru astfel incat fiecare echipament cu care lucreaza operatorul sa fie la indemana lui, sa se elimine miscarile incomode sau complicate, va aduce un plus de motivatie angajatilor si va spori productivitatea si eficienta.

2. Cresterea productivitatii

Sistemele Kanban reprezinta o solutie ergonomica si datorita cresterii productivitatii, deoarece un plus al acestor rafturi este reprezentat de accesibilitatea spatiului de lucru. In momentul in care toate materialele si echipamentele necesare lucrului se afla la indemana operatorului si productia va cunoaste o dezvoltare considerabila.

Rafturile Kanban reprezinta solutia ideala in sporirea productivitatii business-ului dumneavoastra.

3. Evitarea timpilor de asteptare si a deplasarilor inutile

In momentul in care materialele necesare lucrului sunt dispuse in diferite locuri ale depozitului angajatii sunt nevoiti sa se deplaseze pentru a le cauta si a le aduce la spatiul de lucru, ceea ce implica evident deplasari inutile, care atrag dupa sine timpi de asteptare, rezultand incetinirea productiei.

Sistemul Kanban a fost proiectat astfel incat toti angajatii sa aiba materialele de lucru cat mai aproape de spatiul lor de lucru si sa aiba un acces cat mai facil asupra lor, sporind productia.

Eurobox Logistics ofera o gama variata de sisteme Kanban cum ar fi: pentru ghidaje, carucioare, rafturi tubulare, structuri din profile de aluminiu, suporturi de eticheta ;i sisteme de marcare si semnalizare pentru a ajuta companiile sa evite supraproductia, imbunatatind calitatea produselor, cat si performanta livrarilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1410 ori
Citeste mai multe desprerafturi Kanban