Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vezi pe ce da RATB 760.000 de euro

Vezi pe ce da RATB 760.000 de euro

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) vrea sa imbunatateasca si sa adapteze la conditiile de trafic circulatia vehiculelor sale datorita unui sistem de monitorizare si control pe care urmeaza sa-l achizitioneze in urma unei investitii de 760.000 de euro.

Sistemul, care va fi instalat pe 1.000 de autobuze si 100 de troleibuze, este compus din echipamente de dirijare, dispecerizare si monitorizare a parametrilor vehiculelor, precum si din dispozitive de comunicatie intre personalul de bord si dispeceri.

Datorita acestui sistem, vor fi gestionate problemele de ritmicitate aparute pe liniile de transport in comun, potrivit reprezentantilor RATB.

"Investitia in acest sistem are un dublu impact: creste calitatea transportului public, dar ne ajuta sa realizam si o economie substantiala.


Investitia va fi amortizata in mai putin de un an, prin reducerea costurilor aferente personalului de control din terminale", spune directorul general al RATB, Adrian Crit.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1419 ori
Citeste mai multe despreratb trafic vehicule ratb investitii ratb