Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Veniturile Intercapital Invest au crescut la 4,4 milioane lei

Veniturile Intercapital Invest au crescut la 4,4 milioane lei
Casa de brokeraj Intercapital Invest a inregistrat in primul trimestru al acestui an venituri de 4,4 milioane lei (1,2 milioane euro), in crestere cu 42% fata de prima jumatate a anului trecut, pe fondul avansului cu o treime al valorii tranzactiilor cu actiuni intermediate, a anuntat compania. Valoarea tranzactiilor cu instrumente derivate intermediate de Intercapital Invest a crescut in primul semestru al acestui an cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, pana la 651 milioane lei (circa 177,4 milioane euro).


In acelasi timp, valoarea tranzactiilor cu actiuni intermediate de casa de brokeraj a sporit cu 32%, pana la 482 milioane lei (131,3 milioane euro).Afacerile cu obligatiuni au fost, in schimb, mult mai reduse, tranzactiile intermediate de Intercapital Invest pe acest segment fiind de doar 3,9 milioane lei in prima jumatate a anului.La sfarsitul lunii iunie, casa de brokeraj avea un portofoliu de 3.907 clienti investitori, numar in crestere cu 32% fata de iunie 2007.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1210 ori