Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Uzina Termoelectrica Midia are programate pentru 2014 investitii de 6,285 milioane lei

Uzina Termoelectrica Midia are programate pentru 2014 investitii de 6,285 milioane lei


Uzina Termoelectrica Midia are programate pentru acest an cheltuieli de investitii de 6,285 milioane lei, conform bugetului de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial.

Veniturile totale ale societatii sunt estimate la 98,464 milioane lei, iar cheltuielile la 96,615 milioane lei, Uzina Termoelectrica Midia urmand sa incheie anul cu un profit contabil ramas dupa deducerea impozitului pe profit de 1,568 milioane lei.

Cheltuielile cu personalul au fost stabilite la 10,936 milioane lei, din care 7,577 milioane lei cheltuieli de natura salariala. Numarul de personal prognozat la finele anului este de 176 persoane, iar castigul mediu lunar pe salariat, determinat pe baza cheltuielilor de natura salariala, de 3.588 lei.

Uzina Termoelectrica Midia Navodari, aflata in subordinea Departamentului pentru Energie, are ca obiect de activitate producerea, transportul si distributia energiei electrice si termice, instalatiile utilizate fiind specifice unitatilor energetice producatoare de energie electrica si termica care functioneaza pe hidrocarburi.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1874 ori