Tiriac Jr. construieste un complex de agrement cu fonduri europene

Miercuri, 09 Noiembrie 2011, ora 10:13
4521 citiri
Tiriac Jr. construieste un complex de agrement cu fonduri europene
Sursa:b365.realitatea.net

Ion Alexandru Tiriac, fiul miliardarului Ion Tiriac, va construi un complex de agrement dupa modelul unei baze sportive integrate, in cadrul ansamblului rezidential de lux "La Stejarii" din nordul Capitalei, in padurea Baneasa. Investitia se ridica la 20 de milioane de euro si e realizata cu fonduri europene.

Complexul construit de Ion Tiriac va beneficia de piscine interioare si exterioare, sauna finlandeza, Hammam, terenuri de tenis, cluburi de dans si fitness sau piste de alergare si implica o investitie de 20 milioane de euro, adica in jur de 83 milioane de lei, scrie B365.

Conform reprezentantilor Agentiei de Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, proiectul urmareste crearea a 70 de noi locuri de munca si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 35,5 milioane de lei din fonduri europene, fiind aprobat in cadrul programului "Dezvoltarea durabila si promovarea turismului".

Fiul miliardarului roman isi propune sa dezvolte, in cadrul ansamblului rezidential, un complex de agrement de 15.000 mp, cu finalizare in 2 ani, care va oferi 30 de facilitati de practicare a sportului.

Baza de agrement va fi dotata cu piscine, jacuzii, sauna cu abur si fara abur, teren de joaca pentru copii, cluburi de dans, fitness, pista de alergare, sali multifunctionale, dar si o parcare subterana si un birou de informare turistica si unul de prim ajutor. In plus, Ion Tiriac precizeaza ca aici vor putea fi organizate evenimente sportive indoor.

In cadrul acestui program, au fost depuse 9 proiecte pe Bucuresti, dintre care numai 2 au primit accept de finantare din fonduri europene, printre care si proiectul complexului de agrement "La Stejarii", propus de Ion Alexandru Tiriac.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Tiriac Ion, #complex agrement Baneasa , #Investitii