Tighinean, managerul ECCO Shoes Romania anunta investitii si un nou concept

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 17:05
2747 citiri
Tighinean, managerul ECCO Shoes Romania anunta investitii si un nou concept
Foto: magazin Ecco Promenada

Victor Tighinean, managerul ECCO Shoes Romania, anunta ca investitiile 1.600.000 de euro facute pana acum nu se vor opri aici. Directorul roman estimeaza investitii de cel putin 400.000 de euro pe an, deoarece "pe langa deschiderea a cel putin doua magazine pe an, pregatim si un proces amplu de refitting al tuturor magazinelor la noul concept Unity" explica acesta, intr-un interviu acordat Business24.

Ca profesie, Victor Tighinean este medic si chiar nevoia de incaltaminte speciala la un pret bun l-a facut sa intre in afacerile cu incaltaminte. La inceput a fost un simplu distribuitor, apoi si-a deschis un magazin. Apoi "al doilea, al treilea... al cincilea".

A renuntat la Michelle

"In cativa ani, insa, am renuntat la magazinele Michelle pentru a dezvolta brandul ECCO in Romania", explica acesta.

Cu toate acestea, cea mai mare dorinta a sa este ca intr-o buna zi sa imbine experienta sa de business cu prima sa dragoste, medicina.

In prezent, ECCO detine magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara, in curand si in Brasov, precum si un magazin online. Printre concurentii sai pe piata din Romania se numara si magazine precum IL PASSO sau BATA, prezente in marile centre comerciale din tara.

In septembrie 2013, retailerul danez de incaltaminte si accesorii a fost desemnat Best Shoe Manufacturer of the Year, pentru a doua oara. Premiul a fost acordat la prestigiosul eveniment Schuhkurier & Pas Award din Dusseldorf, Germania, fiind unul dintre cele mai importante premii din industria de incaltaminte.

Citeste mai multe despre omul de afaceri care a atras investitiile ECCO Shoes in Romania, despre parerea sa in ceea ce priveste criza si chiriile in centrele comerciale, dar si despre cea mai mare pasiune a sa, dupa pantofi, in urmatoarea editie de weekend Business24 "Cum sa-i cheltuiesti".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Ecco Shoes Romania, #Victor Tighinean Ecco, #investitii magazine Ecco , #Investitii