Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

TCE Holding: Investitii de 500.000 de euro in logistica

TCE Holding: Investitii de 500.000 de euro in logistica


TCE Holding a investit 500.00 de euro intr-o noua line de business care urmareste oferirea unui serviciu logistic complet editurilor si companiilor din zona de film, muzica si soft (jocuri video si educativ), a anuntat marti compania.

Investitia a implicat achizitionarea unei linii de sortare si etichetare de carte si CD-uri ( filme, soft sau muzica), linie unica in Romania la acest moment, capabila sa proceseze 8000 de bucati pe ora. Serviciu logistic complet inseamna depozitare, transport, distributie si merchandising", spun reprezentantii TCE Holding.

Investitia TCE Holding in aceasta linie de business vizeaza o piata estimata la aproximativ 12 milioane de euro. "Cele 12 milioane de euro privesc cheltuielile legate de logistica, transport si servicii precum merchandising-ul - asistarea la receptia marfii la destinatar sau aranjarea pe raft a produselor fiind un serviciu vital in aceasta industrie - pe care sunt obligate sa le suporte anual companiile din acesta piata.

Odata cu sortatorul aflat acum in depozitul TCE Holding din Bucuresti, companiile din piata de carte si media au la indemana un serviciu inexistent pana acum", potrivit celor de la TCE Holding.

In acest an holdingul opereaza cu 45 puncte de lucru, cu 2 hub-uri principale, Bucuresti si Brasov, si cate un minihub in Bacau si Cluj. La finele anului trecut TCE Holding lucra cu aproximativ 1.100 de angajati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1578 ori