Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Software nou pentru producatorii agricoli

Software nou pentru producatorii agricoli


TotalSoft lanseaza un pachet de solutii software destinate simplificarii si eficientizarii activitatii producatorilor agricoli, a anuntat vineri compania.

Pachetul include o serie de programe special dezvoltate pentru companiile din agricultura care permit programarea, planificarea si gestionarea materialelor, utilajelor si activitatilor specifice unui an agricol (arat, semanat, erbicidat sau recoltat).

"TotalSoft propune un pachet de solutii software care ofera agricultorilor informatiile necesare procesului agricol, sustinandu-l prin raportari grafice si tabelare din punctele de lucru dispersate in teritoriu".

"In plus, ofera si posibilitatea urmaririi stadiului de realizare a lucrarilor si a costurilor in timp real, precum si analiza profitabilitatii la nivel de centru de cost/profit (ferma, sola, parcela, cultura etc.)", se arata in comunicat.

Pachetul inglobeaza mai multe componente destinate managementului resurselor unei companii, (Charisma ERP), prelucrarii si analizarii indicatorilor de performanta (Charisma Analyzer), managementului flotelor agricole (Charisma Fleet Management), arhivarii documentelor (Charisma Document Management), precum si managementului resurselor umane si salarizarii (Charisma HCM), toate adaptate specificului companiilor din domeniul agricol.

Cu peste 17 ani de experienta, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din Romania, conform companiei de analiza de piata Pierre Audoin Consultants, avand un portofoliu de 1.500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franta.

Compania detine suita proprie de solutii software, Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute la nivel international, cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1068 ori