Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rio Bucovina investeste 4 milioane euro in modernizarea capacitatii de productie

Rio Bucovina investeste 4 milioane euro in modernizarea capacitatii de productie


Rio Bucovina, liderul apei plate imbuteliate din Bucuresti, a investit in fabrica din Vatra Dornei peste patru milioane euro in cresterea si modernizarea capacitatii de productie, in tehnologie si in eficientizarea distributiei, precum si in dezvoltarea inovatiilor la nivel de produs, informeaza compania printr-un comunicat remis Agerpres.

Daca 2012 a fost pentru companie anul consolidarii pozitiei in topul celor mai mari trei jucatori la nivel national din piata autohtona de profil, 2013 a fost anul investitiilor majore in evolutia si dezvoltarea companiei.

"Pe langa investitia in modernizarea liniei tehnologice, PET-ul apei minerale plate Bucovina, inovator si unic pe piata din Romania, este rezultatul unor investitii de peste 200.000 euro in studii si cercetari, in care s-au testat si analizat timp de un an atat ergonomia sa, cat si comportamentul acestuia in timpul folosirii. Ne-am dorit sa oferim consumatorilor nostri un produs unic, cu un design modern si prietenos cu mediul inconjurator", a declarat Razvan Iancau, director general si administrator Rio Bucovina.

Acesta a subliniat ca seria de investitii in inovatie va continua, pentru a creste calitatea produselor.

Rio Bucovina, companie cu capital 100% privat, a fost infiintata in 2006, avand ca obiect principal de activitate imbutelierea de ape minerale naturale Bucovina, precum si productia bauturilor racoritoare.

Marcile proprii comercializate sunt: Bucovina - apa minerala naturala plata si carbogazificata, La Vitta - apa de izvor, Malibu - apa de masa, La Vitta, Malibu, Bon ton, RIO - bauturi racoritoare carbogazoase, Golden Horse - bautura energizanta si La Vitta - produse alimentare.

Rio Bucovina este unicul distribuitor in Romania pentru brandul Becker's Bester (sucuri naturale din fructe).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2397 ori