Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Retailerii "se bat" pe spatiile comerciale din cel mai mare mall din Estul Capitalei

Retailerii "se bat" pe spatiile comerciale din cel mai mare mall din Estul Capitalei


Austriecii de la Real 4 You Group au primit autorizatia de a incepe din 2013 construirea Mega Mall pe platforma fostei fabrici Electroaparataj. Retailerii au inchiriat deja spatii comerciale in singurul mall din Estul Capitalei.

Mega Mall, construit pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, va fi unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucuresti, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 70.000 mp, scrie Agerpres.

Mega Mall va fi prima schema de retail modern dedicata locuitorilor din estul Bucurestiului care va atrage, probabil, peste 900.000 vizitatori si cumparatori.

Companiile de consultanta Colliers International si DTZ Echinox sunt agentii co-exclusivi ai proiectului.

Operatorul de hypermarketuri Carrefour si cei de electrocasnice Flanco si Altex, precum si operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, sau ancore internationale precum C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au inchiriat deja spatii in Mega Mall.

Real 4 You Group va dezvolta Mega Mall in Bucuresti, precum si cateva centre comerciale in Romania, in orase precum Satu Mare, Focsani si Targu Mures, denumite tot Mega Mall. Centrele vor avea intre 18.000 mp si 22.000 mp si vor fi ancorate de un supermarket sau de un hypermarket.

Activitatea principala a grupului Real 4 You Group consta in proiectarea si dezvoltarea de proprietati de retail. Proiectele Real 4 You au fost dezvoltate cu precadere in Ungaria, Cehia si Slovacia.

In Romania, Real 4 You a construit 21 magazine MiniMax si trei parcuri de retail de tip Family Centers. Mega Mall Sofia se afla acum in plin proces de constructie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3436 ori