Prima cladire din complexul AFI Park Cotroceni a fost finalizata

Joi, 20 Septembrie 2012, ora 15:50
3263 citiri
Prima cladire din complexul AFI Park Cotroceni a fost finalizata

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe Romania a finalizat prima cladire din cele cinci care vor forma complexul de birouri AFI Park Cotroceni si a semnat un nou contract de inchiriere cu Cameron Romania.

Constructia "AFI Park 1" a demarat in iunie 2011 si a fost finalizata in august 2012. Cladirea are o suprafata de 5.000 de metri patrati si a fost deja predata chiriasilor.

A doua cladire de birouri va fi predata in al doilea trimestru al anului 2014, iar celelalte trei urmeaza sa fie finalizate in fiecare an ulterior.

Ce chiriasi are pana acum AFI Park Cotroceni

Negocierea cu noul chirias, parte a grupului american Cameron, a fost intermediata de The Advisers/Knight Frank, firma de consultanta a AFI Park. Cameron produce echipamente pentru industria petroliera si a gazelor si detine in Romania fabrici la Campina si Ploiesti.

AFI Europe Romania a semnat in mai un antecontract de inchiriere pentru o suprafata de 2.500 de metri patrati cu Microchip Technology, iar in iunie a incheiat un antecontract cu Endava, pentru un spatiu de 2.400 de metri patrati.

Pana in prezent, suprafata inchiriata in AFI Park este de 7.000 de metri patrati.

AFI Business Park Cotroceni este situat langa mall-ul AFI Palace Cotroceni.

AFI Europe Romania va construi un magazin de tip do-it-yourself in cadrul AFI Palace Arad, care se va intinde pe o suprafata totala de 3,5 hectare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#AFI Park Cotroceni, #cladiri AFI Park Cotroceni, #chiriasi AFI Park Cotroceni, #proiecte AFI Europe Romania , #Investitii