Pizza Hut cucereste Romania: In ce orase se extinde

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 18:15
5095 citiri
Pizza Hut cucereste Romania: In ce orase se extinde

Lantul de restaurante Pizza Hut va deschide la sfarsitul lunii mai prima unitate de livrari la domiciliu, Pizza Hut Delivery (PHD), in afara Bucurestiului, in cadrul mall-ului Palas Iasi.

Pizza Hut intentioneaza sa mai deschida in cursul acestui an si o unitate PHD in Cluj-Napoca, urmatoarele pe lista fiind orasele Timisoara si Constanta.

"De la intrarea pe piata din Romania, in decembrie 2007, Pizza Hut Delivery a cunoscut un trend ascendent. In prezent, PHD are opt unitati, toate in Capitala", se arata in comunicat.

Pizza Hut, cu ochii pe provincie

Extinderea in provincie reprezinta o parte a planului de dezvoltare pe termen mediu al companiei, in conditiile in care in prezent, vanzarile PHD reprezinta aproximativ 30% din vanzarile totale ale lantului de restaurante casual Pizza Hut.

"Principala provocare pentru urmatorii cinci ani este dublarea business-ului, atat ca numar de restaurante cat si din punct de vedere al cifrei de afaceri. In prezent, detinem 64 de restaurante, din care opt functioneaza sub brandul PHD (Pizza Hut Delivery), iar 43 de KFC", a declarat Managerul de achizitii al companiilor Pizza Hut si KFC Romania, Nicoleta Popovici, cu prilejul conferintei FreshFood 2012 organizata de Modern Buyer.

Tot in 2012, Pizza Hut si KFC vor reevalua sistemul de distributie actual "in house", luand in calcul varianta externalizarii operatiunii de distributie, astfel incat solutia aleasa sa poata sustine planul de dezvoltare a business-ului, potrivit managerului de achizitii.

Pizza Hut renunta la Pepsi pentru Coca-Cola

O alta schimbare majora pe care compania a decis-o in acest an este inlocuirea produselor Pepsi cu cele Coca-Cola, prin incheierea unui contract cu Coca-Cola HBC Romania, estimat la o valoare care variaza intre 15 si 18 milioane euro, potrivit calculelor ZF.

Brandurile KFC, Pizza Hut si PHD, aflate sub umbrela omului de afaceri Gabriel Popoviciu, au avut parteneriat cu compania Pepsi care a durat 15 ani si care s-a bazat pe exclusivitatea comercializarii bauturilor racoritoare ale companiei.

Acum brandurile Fast-Food vor comercializa doar produsele eternului rival al Pepsi, si anume Coca-Cola, la fel ca retelele McDonald's si Burger King.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Pizza Hut Iasi, #Pizza Hut Delivery, #extindere Pizza Hut, #dezvoltare Pizza Hut, #Pizza Hut Romania , #Investitii