Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nuclearelectrica:19,5 mil. lei pentru servicii de inginerie la Cernavoda

Nuclearelectrica:19,5 mil. lei pentru servicii de inginerie la Cernavoda


Nuclearelectrica aloca din venituri proprii 19,5 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de inginerie privind activitatile de proiectare si suport tehnic la CNE Cernavoda, contractul urmand sa fie incheiat pe o perioada de 48 de luni, potrivit e-licitatie.ro.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 aprilie 2012, ora 10:30.

Compania castigatoare trebuie sa asigure servicii de arhitectura, servicii de inginerie si servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbana si servicii de arhitectura peisagistica, servicii conexe de consultanta stiintifica si tehnica, precum si servicii de testare si analiza tehnica.

Nuclearelectrica, detinuta de stat, este al doilea mare producator de energie electrica din tara. In prezent, Romania are doua unitati nucleare la centrala de la Cernavoda, fiecare cu o putere instalata de cate 720 MW, centrala aflata in administrarea Nuclearelectrica. Potrivit Strategiei Energetice a Romaniei, centrala din Cernavoda ar urma sa aiba alte doua reactoare nucleare, cu o putere instalata asemanatoare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1402 ori