Negocierile pentru City Mall incep intr-o saptamana

Vineri, 16 Septembrie 2011, ora 16:31
1845 citiri
Negocierile pentru City Mall incep intr-o saptamana

Casa de Insolventa Transilvania (CITR), lichidatorul judiciar al City Mall, anunta ca in cel mult o saptamana se vor deschide ofertele investitorilor interesati de preluarea centrului comercial si vor demara negocierile cu fiecare dintre acestia, informeaza NewsIn.

Termenul limita de depunere a ofertelor in vederea achizitionarii City Mall a fost vineri, 16 septembrie 2011, iar in cursa finala s-au inscris sase investitori, urmand ca unul dintre acestia, la finalul procedurii de negociere, sa devina noul proprietar al centrului comercial.

"Principalele criterii pe baza carora se vor desfasura negocierile cu investitorii interesati de achizitia City Mall vor fi pretul oferit si modalitatea de plata", a declarat Andreea Anghelof, managing partner Casa de Insolventa Transilvania.

In comunicat se precizeaza ca demararea negocierilor directe pentru valorificarea City Mall se face la pretul de evaluare de circa 21 milioane euro, care a reiesit dupa analiza conditiilor actuale de piata si rezultatul licitatiilor deja derulate.

Procedura de negociere directa pentru valorificarea City Mall a fost demarata incepand cu luna august 2011, prin publicarea anuntului pentru depunerea ofertelor de participare la negocierea directa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#vanzare city mall, #investitori, #centru comercial, #licitatie city mall , #Investitii