Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MT cauta intermediar pentru vanzarea a 5% din actiunile Aeroportului Timisoara

MT cauta intermediar pentru vanzarea a 5% din actiunile Aeroportului Timisoara


Ministerul Transporturilor (MT) organizeaza o licitatie pentru atribuirea unui contract de prestari servicii de investitii financiare pentru intermedierea vanzarii unui pachet de 5% din actiunile detinute de MT la Aeroportul International Timisoara "Traian Vuia", potrivit unui anunt publicat de institutie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Data limita de depunere a ofertelor este 10 iunie, ora 12.00. Acestea vor fi deschise in aceeasi zi, la ora 14.00.

Aeroportul International Timisoara are un capital social de 1,6 milioane de lei si un numar de actiuni de 160.080.

Procedura aplicata pentru atribuirea contractului de prestari servicii de investitii financiare va fi licitatia deschisa, care se organizeaza intr-o singura etapa.

Categoria serviciilor ce se doreste a fi achizitionate prin contract sunt
activitatile directe sau conexe de intermediere financiara, inclusiv cele de consultanta, precum si cele de investitii financiare specifice procedurii de oferta publica secundara de vanzare care vor avea ca obiect actiunile, conform reglementarilor aplicabile in domeniul pietei de capital.

La licitatie pot participa intermediari - societati de servicii de investitii financiare sau institutii de credit - individuali sau organizati in sindicate de intermediere, inregistrati la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Potrivit anuntului, documentatia de atribuire pentru selectia intermediarilor poate fi achizitionata de la sediul MT, contra sumei de 2.000 lei, inclusiv TVA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1157 ori