Mitica Dragomir strange punga din cauza crizei

Joi, 12 Februarie 2009, ora 15:18
2660 citiri
Mitica Dragomir strange punga din cauza crizei

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a blocat, din cauza crizei economice, mai multe proiecte imobiliare pe care intentiona sa le dezvolte in acest an si care totalizau investitii in valoare de circa 20 de milioane de euro.

 

"Este vorba de doua blocuri de locuinte si doua cladiri de birouri in Bucuresti, a caror constructie intentionam s-o incepem in prima parte a acestui an. Valoarea investitiilor se ridica la circa 20 de milioane de euro", a declarat agentiei MEDIAFAX Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, care conduce afacerile pe care le detine impreuna cu tatal sau.

El spune ca cele doua blocuri ar fi totalizat peste 200 de apartamente, iar cladirile de birouri urmau sa aiba o suprafata de circa 10.000 de metri patrati.

"Cred ca o sa incepem constructia lor la sfarsitul anului. Nu ma mai grabesc sa le fac, pentru ca pe piata imobiliara, cererea nu mai este foarte mare. Le vom incepe mai tarziu si sper ca ele sa fie gata spre sfarsitul crizei, desi nu pot estima cand se va termina aceasta criza", a adaugat Dragomir.

El a precizat ca decizia conservarii celor doua proiecte a fost luata la sfarsitul anului trecut.
Familia Dragomir mai detine, alaturi de mai multe terenuri, si un hotel de patru stele in nordul Bucurestiului, Crystal Palace Hotel, cu 74 de camere.

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#criza, #dragomir, #economica, #fotbal, #imobiliare, #investitii, #mitica , #Investitii