Lidl deschide in Bucuresti primul magazin cu doua niveluri si gazon pe acoperis

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 12:51
8949 citiri
Lidl deschide in Bucuresti primul magazin cu doua niveluri si gazon pe acoperis

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea magazinului cu numarul 201, cu un format unic. Noua unitate va fi situata pe Soseaua Pantelimon, nr. 111A, Bucuresti, si se va deschide pe data de 27 octombrie.

Noul magazin se bucura de un format unic in Romania: construit pe structura demisol si parter, unitatea din Pantelimon este singura de acest fel din Romania.

Parcarea unitatii este situata la parter, iar accesul clientilor spre zona comerciala, aflata la demisol, se face cu ajutorul scarilor rulante.

Formatul a fost creat pentru a oferi o experienta imbunatatita de cumparaturi pentru clienti, un mediu de lucru care sa raspunda si mai bine nevoilor angajatilor, dar si pentru a fi sustenabil in ceea ce priveste protectia mediului, se arata inrt-un comunicat de presa remis Business24.

Magazinul foloseste o serie de tehnologii avansate din domeniul constructiilor, ce contribuie la reducerea amprentei energetice a cladirii. In linie cu demersurile catre sustenabilitate ale Lidl, magazinul este dotat cu un acoperis verde, primul din portofoliul companiei.

Astfel, vegetatia amplasata pe acoperis are rolul de a reduce efectul de sera din oras, absorbind praful si dioxidul de carbon si producand oxigen, dar si de a cobori temperatura ambientala.

Acest tip de acoperis contribuie si la eficienta energetica a cladirii, prin racirea naturala a acesteia pe timpul verii si incalzirea sa pe timpul iernii.

In acelasi timp, acoperisul verde filtreaza in mod natural apa pluviala, datorita multiplelor straturi componente, si reduce in mod considerabil cantitatea de apa deversata in sistemele de canalizare.

Odata cu deschiderea unitatii din Soseaua Pantelimon, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de munca. In plus, noul magazin ofera clientilor sai o suprafata de vanzare de aproximativ 1.000 mp si aproximativ 56 de locuri de parcare.

Orarul de functionare va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00.

Deschiderea noului magazin ii va asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Asadar, in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Inaugurarea magazinului cu numarul 24 din Bucuresti continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente.

Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Activand in 27 de tari din Europa, cu mai mult de 215.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, cu peste 140 de centre logistice, care asigura aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Lidl Pantelimon, #Lidl acoperis verde, #Lidl parcare demisol , #Investitii