Libra Bank scade cu un punct procentual nivelul dobanzilor la produsele de creditare

Luni, 03 August 2009, ora 11:37
1763 citiri
Libra Bank scade cu un punct procentual nivelul dobanzilor la produsele de creditare

Libra Bank reduce cu un punct procentual nivelul dobanzilor variabile pentru creditele in curs si pentru cele care urmeaza a fi acordate clientilor persoane fizice autorizate si juridice.

Reducerea dobanzilor la credite s-a realizat dintr-o atenta intelegere a nevoilor clientilor principali ai Libra Bank – cabinetele de profil din sfera profesiilor liberale, intreprinderile mici si mijlocii din orice domeniu de activitate si persoanele fizice - si din dorinta de a-i stimula pe clienti in obtinerea de finantare pentru activitatea lor curenta, prin acces rapid si facil la produsele de creditare ale bancii.

Libra Bank are o oferta completa de credite pentru profesii liberale, IMM-uri si persoane fizice

Printre produsele de creditare destinate persoanelor juridice se afla creditul de investitii si linia de credit pentru activitate curenta, limita de credit „INSTANT” si limita pentru deschideri de acreditive „ACCES L/C”. Produsele de creditare destinate clientilor din sfera profesiilor liberale cuprind creditele specializate pentru activitate curenta, investitii sau start-up.



In prezent, clientii IMM ocupa aproximativ 50% din portofoliul de credite al Libra Bank, urmati de cei din sfera profesiilor liberale cu 40% si de clientii persoane fizice cu 10%.

Libra Bank si-a stabilit misiunea de a deveni "partenerul financiar al sectorului medical", lansand in primavara anului 2004 un pachet de servicii financiare dedicate in exclusivitate medicilor si membrilor familiilor lor, tehnicienilor si asistentilor medicali, companiilor din acest domeniu, spitalelor si clinicilor private, cabinetelor medicale.

Pana in 2009, peste 5000 de centre de sanatate, clinici, cabinete medicale si medici au devenit clienti ai Libra Bank si peste 2.600 de contabili, juristi, farmacisti, arhitecti si recent, psihologi au beneficiat de solutiile financiare ale Libra Bank.

Libra Bank este pozitionata si recunoscuta drept „Banca Profesiilor Liberale”. Misiunea sa este sa fie un partener financiar de incredere pentru fiecare dintre clientii sai – specialisti ai profesiilor liberale, IMM-uri si persoane fizice.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#bank, #creditare, #dobanzi, #libra, #nivel , #Investitii