Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Italienii investesc 1,5 milioane de euro intr-un parc industrial din Bacau

Italienii investesc 1,5 milioane de euro intr-un parc industrial din Bacau


O investitie in valoare de 1,5 milioane de euro, specializata in fabricarea de componente mecatronice pentru importante firme auto din Europa, (BMW, Renault, FIAT, PSA, DAF, Iveco, TRW, KSS9 a fost inaugurata, sambata, intruna din halele de productie din Parcul industrial HIT din Hemeiusi Bacau, de catre firma italiana Vimercati SPA.

"Este o realizare de excelenta nu numai pentru ca noua unitatea de productie dispune, pe o suprafata de 2.500 mp, de o dotare de varf in domeniu, dar si in ceea ce priveste timpul de implementare a proiectului, acesta fiind, iata, finalizat in doar patru luni prin conlucrarea eficienta intre autoritati, constructori, montori si personalul angajat", a declarat, pentru AGERPRES, Aldo Vimercati, proprietarul firmei italiene.

Potrivit acestuia, noua unitate de fabricatie va permite, in cel mai scurt timp, noi dezvoltari ale activitatii de productie, prin instalarea si a altor doua linii de asamblare si, implicit, crearea de noi locuri de munca.

Punerea in functiune are loc in chiar ziua in care se aniverseaza cinci ani de prezenta a companiei ,,Vimercati SPA' pe platforma HIT Hemeiusi Bacau.

Valoarea financiara a investitiilor realizate in acest interval de timp s-a ridicat la 3 milioane de euro, cifra de afaceri a crescut de 50 de ori si s-au creat 186 de noi locuri de munca.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2872 ori