Investitorii ar trebui sa vanda actiunile europene inaintea summitului

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 15:03
1227 citiri
Investitorii ar trebui sa vanda actiunile europene inaintea summitului

Un manager de fonduri de investitii sfatuieste afaceristii sa vanda actiunile europene inaintea summitului Uniunii Europene care va avea loc la finalul lunii.

"Investitorii ar trebui sa vanda actiunile europene inainte de summit si sa astepte ca pietele sa coboare din nou", a declarat Stewart Richardson, partener la RMG Wealth Management, pentru CNBC.

De asemenea, Richardson a afirmat ca liderii ar trebui sa mute accentul de la masurile de austeritate inspre promovarea cresterii economice.

La ultima intalnire dintre cancelarul Germaniei, Angela Merkel si presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, acestia s-au concentrat pe problemele Greciei.

Liderii europeni au pus presiuni asupra Greciei sa cada la o intelegere cu bancile in privinta reducerii datoriei si evitarea intrarii in incapacitate de plata.

Totodata, lipsa unui anunt important in urma acestei intalniri, subliniaza cat de departe se afla liderii europeni de a rezolva criza datoriilor suverane, spun analistii.

La finalul intalnirii, Merkel si Sarkozy au avertizat Grecia ca nu va mai primi nicio transa daca nu cade la un acord cu bancile, in privinta stergerii unei parti din datoria publica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
Avantajele unei tabere internaționale pentru copii
Avantajele unei tabere internaționale pentru copii
În calitate de părinte, poate v-ați pus de multe ori întrebarea – care este tabăra cea mai potrivită pentru fiul meu de 12 ani? Dar pentru fiica mea de 10 ani? Taberele pentru juniori sunt...
#investitii europene, #vanzare actiuni europene, #investitii summit european , #Investitii