Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitiile straine in Romania, conditie esentiala pentru dezvoltare

Investitiile straine in Romania, conditie esentiala pentru dezvoltare


"Investitiile straine in Romania, conditie esentiala pentru dezvoltare" este primul eveniment organizat de Fundatia Dignitas dintr-o serie menita sa impulsioneze atragerea de capital strain si investitii straine in Romania.

Organizatia doreste astfel sa prezinte cat mai bine oportunitatile din Romania: mediul de afaceri, context legislativ si politic, politici regionale, etc., pentru fundatie fiind o prioritate fructificarea fiecarei oportunitati de infuzie de capital strain in Romania.

Conferinta "Investitiile straine in Romania, conditie esentiala pentru dezvoltare" va avea loc in data de 17 octombrie 2013, la Palatul Bragadiru din Bucuresti, incepand cu orele 16:30.

Evenimentul se bucura de participarea la nivel inalt din partea Guvernului Romaniei, Ministerului Finantelor Publice si Ministerului de Finante, de prezenta reprezentantilor ambasadelor si ai camerelor de comert si industrie bilaterale ale Romaniei, administratiei locale, precum si de participarea multor personalitati marcante din Romania si din strainatate.

Moderator este domnul Radu Soviani, analist economic. La eveniment sunt asteptati peste 150 de participanti. Conferinta dezbate subiecte de maxima importanta, extrem de actuale, precum situatia legii holdingurilor, schemele de ajutor de stat pentru investitiile straine din Romania, sau reglementarile pe piata energiei verzi.

In plus, la atractivitatea evenimentului vor contribui doua momente artistice: un recital Grigore Lese si un show de moda dedicat iei traditionale romanesti si reinterpretarii acesteia in tinute contemporane de catwalk. Conferinta se va incheia cu un cocktail.

Mai multe informatii despre conferinta si proiectele Fundatiei Dignitas sunt disponibile pe site-ul http://www.fundatiadignitas.ro/

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1633 ori