Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitie germana de 500.000 de euro in orasul Ineu, pentru productia de structuri metalice

Investitie germana de 500.000 de euro in orasul Ineu, pentru productia de structuri metalice


O firma romaneasca cu capital german va investi 500.000 de euro in orasul Ineu, judetul Arad, unde va produce confectii metalice si obiecte de feronerie din care se vor realiza ulterior structuri metalice ale unor piese de mobilier.

Primarul din Ineu, Calin Abrudan, a declarat ca terenul se afla in incinta uneia dintre cele doua unitati militare dezafectate ale orasului, fiind vandut firmei SC Stanzwerk Ineu SRL cu suma de 57.000 de lei, dupa trecerea terenului din domeniul public in domeniul privat al orasului.

"De la bun inceput, am pus conditia ca, desi firma "mama" se afla in Germania, firma titulara a investitiei de la Ineu sa aiba sediul social la noi in oras. Drept urmare, firma cu care am incheiat contractul mai sus-amintit se numeste SC Stanzwerk Ineu SRL, aceasta urmand sa construiasca pe terenul cumparat de la Primarie o hala de productie cu o suprafata de 2.000 de metri patrati", a declarat, luni, primarul Calin Abrudan.

Acesta a precizat ca, in conformitate, cu clauzele contractuale, termenul de finalizare a constructiei este de 18 luni, dupa care intr-un termen de 12 luni, firma va trebui sa faca dovada crearii a cel putin 50 locuri de munca.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3078 ori