Huawei inaugureaza in Romania un centru de suport global

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 08:22
2145 citiri
Huawei inaugureaza in Romania un centru de suport global
Huawei

Grupul chinez Huawei, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de telecomunicatii din lume, va inaugura in Romania, in februarie 2012, al patrulea Centru de Suport Global Huawei, primele trei centre fiind localizate in China, India si Mexic, a anuntat Ministerul Comunicatiilor.

De asemenea, ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, s-a intalnit, marti, cu o delegatie a bancii China Development Bank, reprezentata prin directorul general al departamentului de cooperare globala, Wang Gefan, si Wang Tianwen, Comisar pentru Romania, alaturi de oficialii companiei Huawei Romania, directorul general Jeff Wang, si Vlad Doicaru, director divizia enterprise pentru Romania si Moldova.

Ministrul Valerian Vreme a reafirmat faptul ca isi doreste ca investitiile chinezesti pe piata noastra de comunicatii electronice sa se dezvolte.

"Romania este una dintre cele mai mari piete din Europa Centrala si de Est , Bucurestiul este capitala IT-ului din sud -estul Europei, iar resursa umana este deosebita, prin numarul mare de specialisti in domeniul tehnologic, IT, inginerie. In plus, Guvernul roman, al carui membru sunt, este foarte deschis dialogului si sugestiilor comunitatii de afaceri", a adaugat ministrul Comunicatiilor.

Directorul general al China Development Bank, Wang Gefan, aflat la prima sa vizita in Romania, a declarat ca "nu are nicio temere in ceea ce priveste siguranta investitiilor din Romania" si ca vor continua sa sustina toate proiectele pe care firmele chinezesti le-au initiat in tara noastra.

De asemenea, fara a nominaliza, reprezentantul bancii a precizat ca exista si alte proiecte ale investitorilor chinezi pe care intentioneaza sa le implementeze curand in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Huawei investitie Romania, #Huawei centru global Romania, #Huawei Valerian Vreme , #Investitii